Çalık Ailesi Birlikte Oy Kullandı

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, halk oylamasında oyunu eşi ve kızı ile birlikte aynı sandıkta kullandı.Kaymakam Ekrem Çalık, oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, 'Fethiye ve Seydikemer'de şimdilik olumsuzluk yok. Oy verme işlemi oldukça sakin geçti' dedi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, halk oylamasında oyunu eşi ve kızı ile birlikte aynı sandıkta kullandı.Kaymakam Ekrem Çalık, oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, “Fethiye ve Seydikemer'de şimdilik olumsuzluk yok. Oy verme işlemi oldukça sakin geçti” dedi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Anayasa Değişikliği Halk Oylamasında oyunu eşi ve kızı ile birlikte HATEM Okullarında aynı sandıkta kullandı. Kaymakam Ekrem Çalık eşi Zeynep Çalık ve kızı Elif Çalık ile birlikte oy vermek için bir süre 1004 nolu sandıkta kuyrukta bekledi. Sıradaki vatandaşlar oyunu kullandıktan sonra Kaymakam Ekrem Çalık ve eşi ile kızı da sırasıyla oylarını kullandılar. Kaymakam Ekrem Çalık,gazetecilere yaptığı açıklamada, “Hava da güzel. Seçimde güzel. Halk demokratik hakkını kullanıyor. Biz de oyumuzu kullandık. Memleketimiz için inşallah en güzeli olur. Demokrasi kültürü gelişiyor ve biz de alışıyoruz. Oylamaya ilgi güzel gözüküyor. Oylama sonucuna milletimizin taktirine herkes saygı duyacak. Milletin önüne sandığın gelmesi en güzel” diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR