Fethiye'de Beşiktaş'ın Zaferi Coşkuyla Kutlandı!

Beşiktaş'ın 5-0'lık galibiyetiyle sona eren derbi mücadelesi, Fethiye'de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Fethiye'nin önde gelen Beşiktaş taraftarlarından Mustafa Ercümen, yaşadığı heyecanı ve duygularını paylaştı.

Mustafa Ercümen, Beşiktaş'ın maça çok iyi başladığını ve gerçek ruhunu ortaya koyduğunu belirterek, 5-0'lık skorun müthiş bir başarı olduğunu vurguladı. Başkan Hasan Arat ve yönetim kuruluna gece gündüz çalışmaları için teşekkür eden Mustafa Bey, Beşiktaş'ın daha iyi yerlere geleceğine olan inancını dile getirdi.

"Beşiktaş, Hasan Arat geldikten sonra çok güzel toparlandı. Maddi ve manevi olarak bize güç verdi ama özellikle manevi olarak toparladı." diyen Ercümen, takımın bir bütün olduğunu ve yeni transferlerle daha da güçleneceğini ifade etti.

Türk futbolunun ivmesini yukarı çekeceklerine inanan Ercümen, yeni federasyon başkanına da hayırlı olsun dileklerini iletti. Yeni hocayla birlikte sezona daha iyi hazırlandıklarını belirten Mustafa Bey, hocaya olan güvenlerini dile getirdi.

"Beşiktaş gerçek kartal ruhunu sahaya yansıttı. Her şeyden önce golü attıktan sonra yedek kulübesi dahil tüm futbolcuların tribünlere gitmesi beni zaten orada inandırdı." diyen Mustafa Ercümen, takımın birlikteliğine dikkat çekti.

Fethiye'de büyük bir coşkuyla kutlanan zaferde, emniyet güçlerinin gösterdiği anlayışa da teşekkür eden Ercümen, kutlamaların huzur içinde tamamlandığını belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR