Fethiye Erasta MADO: Dubai Çikolatası'nın adresi

Dubai'nin fıstıklı künefe çikolatası tüm dünyaya hızla yayılmaya başladı. Sosyal medya aracılığı ile duyulan ürün, ülkemizde de rağbet gördü. Dubai Çikolatası'nı Fethiye'ye ilk getiren işletmelerden biri olan Fethiye Erasta AVM MADO'da Dubai Çikolatası adeta yok satıyor.

Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Dubai'nin meşhur fıstıklı künefe çikolatası, lezzet tutkunlarını fethetti. Dünyanın dört bir yanına hızla yayılan bu özel çikolata, ülkemizde de büyük ilgi görüyor.
Fethiye'de ise bu lezzeti ilk getiren işletmelerden biri olan Fethiye Erasta AVM MADO, müşterilerinden yoğun talep görüyor. Bu özel lezzeti uygun fiyat Fethiye halkı ile buluşturmaktan mutluluk duyduğunu belirten işletmeci Salih Dündar, herkesi Erasta AVM MADO'ya davet etti.

Herkesi Dubai Çikolatasını Denemeye Fethiye MADO'ya Bekliyoruz
Fethiye Erasta AVM MADO işletmecisi Salih Dündar yaptığı açıklamada, “Dubai çikolatası son dönemde hepimizin dikkatini çekiyor. Yurt dışında da çok fazla talep gören bir ürün oldu. Bildiğimiz gibi Dubai, dünyada lüks yaşam tarzı ile ön plana çıkan bir turizm şehri. Biz de bu anlamda halkımızın talebini göz ardı edemezdik. MADO bölge müdürlüklerimizle görüştük. 2-3 haftadır biz bu süreci başlattık ve ilgiden son derece memnunuz. Dubai çikolatası, uygun fiyata şehrimizin göbeğinde Fethiye MADO'dadır. Orijinal bir üründür, el yapımı bir ürünümüzdür. Kaliteli olması, tahininin içinde olması, kadayıfının olması ürünün kalitesini artırıyor. Bundan dolayı da çok iyi talep görüyor. Dubai çikolatasının her şeyde olduğu gibi merdiven altı statüsünde olduğunu da duyuyoruz. Ürünümüz son derece kalitelidir, MADO'nun orijinal ürünüdür. Özellikle gençlerimizi ve halkımızı buraya bekliyoruz. Uzun yıllardır süren paket servisimizi, Dubai çikolatasında da şehrimizin her noktasına taşımaya devam ediyoruz. Gençler bir gelsin denesin, çok güzel bir çikolatadır. Çikolatanın farkını göreceksiniz” diyerek herkesi Fethiye Erasta AVM MADO'ya davet etti.

Bakmadan Geçme