Fethiye Polisimizin Yanında

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar'ın organizesinde hafta sonunda İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet polislerine yönelik yapılan bombalı saldırıyı kınamak ve polisimizin yanındayız mesajını vermek için yürüyüş yapıldı.

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar'ın organizesinde hafta sonunda İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet polislerine yönelik yapılan bombalı saldırıyı kınamak ve polisimizin yanındayız mesajını vermek için yürüyüş yapıldı.

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar'ın önderliğinde gerçekleşen yürüyüşe AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, İnşaat Mühendisleri Fethiye Temsilcisi Levent Çimen, Fethiye Muharip Gaziler Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve vatandaşlar katıldı.

Salı Pazarı meydanında toplanan kalabalık ellerinde Türk bayraklarıyla Şehitler abidesine kadar yürüdü. Yürüyüşte ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez', ‘Kahrolsun PKK' sloganları atıldı. Kalabalık gruba esnaf vatandaşlarda alkışla destek verdi.

Şehitler abidesine gelen siyasi parti temsilcileri, Oda Başkanları ve vatandaşlar saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuduktan sonra şehitler abidesine karanfil bıraktılar.

Taşar; “Hain Saldırı Ve Terör İnsanlık Suçu”

Yürüyüş sonunda basın açıklaması yapan Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar: “İstanbul'daki hain saldırı ve terörün her şeklini insanlık suçu olarak değerlendiriyor, şiddetle kınıyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik ve beraberlik, sağ duyu içinde ortak hareket etmek her zamankinden daha da büyük önem taşıyor. Ülkemizde huzur ve demokrasimizi hedef alan bu tür terör saldırılarını Fethiyeli Sivil Toplum Örgütleri olarak bir daha yaşanmamasını diliyor saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına polis teşkilatına ve Türk milletine baş sağlığı yaralılara ise acil şifalar diliyoruz” dedi.

Sarıhan; “İçimizdeki Hainlerin Niyetini Anlamak Mümkün Değil”

“Dünyanın hiçbir yerinde bit terör örgütünün terörle hiçbir topluluğun istediğini aldığını ve bir sonuca ulaştığının örneği yoktur” diyen AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan şöyle konuştu:

“Yurt dışında güzel ülkemde emelleri olan ülkelerin Türkiye için besledikleri niyetler belli fakat içimizdeki hainlerin besledikleri niyeti anlamak mümkün değil. Hadi onlar bu güzel toprakları elde etmek istiyorlar, bu vatanı bölmek, parçalamak, işgal etmek istiyorlar da içimizdeki terör iş birlikçilerinin amaçları nedir? Onlar zaten burada yaşıyorlar. Hepimiz kardeşlik, barış içerisinde, huzur içerisinde demokratik bir ortamda gayet güzel yaşıyoruz. Her türlü terörü lanetliyoruz. Bu güne kadar vatan savunmasında canlarını yitiren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

Kullukçu; “Türk Milleti Olarak Uyanık Olmamız Gerekiyor”

CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu: “İstanbul Beşiktaş'ta hain saldırıyı yapanları lanetliyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan pek çok oyun var. Bizler Türk milleti olarak uyanık olmamız gerekiyor. Böylesine ülkemizi terörle ve bu tip vahşi saldırılarla adeta bölme girişimlerine Türk milleti olarak beraberlik içinde top yekûn mücadele etmemiz gerekiyor. Farklı siyasi partiler olabiliriz ancak Türkiye'ye, Türk milletine yapılan bu saldırı bizim için hepimize yapılmış bir saldırı. Bu nedenle hep birlikte buna göğüs germemiz gerekiyor. İnşallah önümüzde güzel günler olacak” şeklinde konuştu.

Fethiye Muharip Gaziler Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin: “Bu vatan için herkes gözünü kırpmadan canını verebilir. İstanbul'da şehit düşen polisimize, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Maalesef teröre alıştık. Her gün bir şehit veriyoruz, her gün bir olay yaşıyoruz. İnşallah bu kötü günlerin sonu gelir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından siyasi parti temsilcileri, Oda Başkanları ve vatandaşlar şehitler abidesinin önünde Fethiye Emniyet Teşkilatında görevli polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR