Fethiye Rotary Kulübü'nü Guvernör Mert Korur ziyaret etti

2024-2025 Dönemi 2440. Bölge Guvernörü Mert Korur, Fethiye'ye gelerek Fethiye Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri Denizatı Restorant'ta düzenlenen programda bir araya geldi. İki haftada bir gerçekleştirilen toplantıyı 2024-2025 Dönemi 2440. Bölge Guvernörü Mert Korur ziyaret etti. Korur'un ziyaretinde Fethiye Rotary Kulübü'nün yaptığı ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında istişare yapıldı.

Program hakkında açıklama yapan 2024-2025 Bölge Guvernörü Mert Korur, “Rotary'nin Ege Bölgesi'nde coğrafik olarak konumlanmış olduğu ve uluslararası Rotary tarafından 2440'ncı bölge olarak adlandırılan 70 Rotary Kulübü'nün federasyon başkanıyım. Her yıl guvernör diye adlandırır, vali anlamına gelir İngilizcede… Guvernörler, kulüpleri ziyaret ederler, onları motive eden, kendilerini yapmak istedikleri projeler ve yönler doğrultusunda destekler, yardımcı olurlar. Bugünkü amacımız Fethiye Rotary Kulübü'nü ziyaret etmek, kendileriyle dönemin bugüne kadar olan ilk 3 ayını değerlendirmek ve önümüzdeki 9 ayda yapılacak olan projelerle ilgili birlikte çalışmak için, neler yapılacağını konuştuk.” dedi.

Fethiye Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Nazlıel ise, “Büyük bir heyecanla hazırladığımız projelerimiz var. Şu an benim bahsetmek istemediğim 2 büyük proje var çünkü izin aşamasındayız. Belediye başkanımız ile yapacağımız projeler hakkında istişarede bulunacağız. Fethiye için yapmak istediğimiz çeşitli projeler var, bunları da hayata geçireceğiz. Sevili guvernörümüz, bizleri ziyaret etti ve projelerimiz hakkında istişarede bulunduk. Bu amaçla Fethiye'ye geldi. Bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme