'Halk Arenası' Programı Cuma Akşamı Fethiye'de

“Uğur Dündar, Ümit Kocasakal, Ümit Özdağ Fethiyeliler İle Buluşacak”

Araştırmacı Gazeteci ve Yazar Uğur Dündar, İstanbul barosu eski başkanı Doç. Dr. Ümit Kocasakal, Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Avukat Murat Ergün; Cuma akşamı Fethiye'de düzenlenecek olan “Halk Arenası” programında Fethiyeliler ile buluşuyor.

Referandum çalışmaları kapsamında gerçekleşecek olan program ile ilgili CHP Fethiye İlçe başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu açıklamada bulundu. Kullukçu; FBKM'de Saat 20.00'de başlayacak olan Halk Arenası programına tüm Fethiyelileri davet etti…

CHP Fethiye İlçe başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu konuşmasında “16 Nisan 2017 referandum süreci tüm hızıyla devam etmektedir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak niçin Hayır dememiz gerektiğini toplumun her kesiminden tüm vatandaşlarımıza anlatmaya çalışmanın gayreti içersindeyiz. Bu çalışmalarımızı belirli bir program içersinde gerçekleştirmekteyiz. Amacımız vatandaşımızı öncelikle aydınlatmaktır. Mahalle, mahalle geziyoruz vatandaşlarımıza niçin Hayır diyoruz ve Hayır dememizin nedenlerini anlatmaktayız. 23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi kurularak egemenlik milletimize verilmiş ve Saray'daki tek adam hakimiyeti sona erdirilmiştir. Millete ait egemenliğin milletin elinden alınıp tekrar saray'daki tek adama verilmesine; halkımızın müsaade etmeyeceğine yürekten inanmaktayız. Çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu çalışmalarımız kapsamında Halk tv.'de yayınlanan Araştırmacı Gazeteci, yazar “Uğur Dündar'ın Halk Arenası” programı önümüzdeki Cuma akşamı Fethiye'de düzenlenecektir. Program Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde saat 20.00'de başlayacak ve bu programa siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Konuşmasına devam eden Kullukçu “Bu program ile ilgili tüm izinler alındı ve Araştırmacı Gazeteci Yazar Uğur Dündar, İstanbul barosu eski başkanı Doç. Dr. Ümit Kocasakal, Ülkücü camiadan gelen önemli bir isim Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Avukat Murat Ergün Fethiyeli hemşerilerimi ile halkımıza seslenecekler. Tüm halkımızı halk arenası programına bekliyoruz. Program canlı yayın olarak tüm yurtta izlenecektir” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR