İNCİRKÖY'DE SUSUZLUK SONA ERDİ

Uzun yıllardır yaz aylarında susuzluk çeken Fethiye İlçesi İncirköy Mahallesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarla su sıkıntısında kurtuldu. Mahallede yapılan çalışmalar nedeniyle çok memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Orhan Orhon, 'vatandaşlarımızdan sürekli teşekkür telefonu alıyorum. Bu nedenle Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün ve emeği geçen tüm MUSKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum' dedi.

Uzun yıllardır yaz aylarında susuzluk çeken Fethiye İlçesi İncirköy Mahallesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarla su sıkıntısında kurtuldu. Mahallede yapılan çalışmalar nedeniyle çok memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Orhan Orhon, “vatandaşlarımızdan sürekli teşekkür telefonu alıyorum. Bu nedenle Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün ve emeği geçen tüm MUSKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kuraklığın etkisini gösterdiği Muğla'da yaşanan su problemlerinin çözümü için yoğun mesai harcayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, son olarak Fethiye İlçesi İncirköy Mahallesinin içme suyu problemini ortadan kaldırdı.

Bin 500 Metrelik Yeni Hat Yapıldı

Uzun yıllardır özellikle yaz aylarında suyun yetersiz gelmesi nedeniyle susuzluk çeken İncirköy Mahallesinde incelemelerde bulunan MUSKİ ekipleri bölgede başlattığı hat çalışmasını tamamladı. Öncelikle su gözlerinde yapılan bakım onarım çalışmasının ardından bölgeye yetebilecek içme suyunu temin eden ekipler daha sonra İncirköy'ü besleyecek olan bin 500 metre uzunluktaki içme suyu hat yapım çalışmasına başladı. 2 iş makinası ve 8 personel ile aralıksız süren çalışmalar 1 hafta gibi kısa bir sürede tamamlandı.

“Sürekli Teşekkür Telefonları Alıyorum”

Mahallede yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Orhan Orhon, çalışmanın tamamlanmasıyla suyun tazyikli şekilde akamaya başladığını ve vatandaşların bundan çok memnun kaldıklarını vurguladı. Muhtar Orhon, “Çalışmadan önce mahallede evlerin yüzde 80'inde su yoktu. Çalışma tamamlanır tamamlanmaz suyumuz sorunsuz şekilde akmaya başladı. Mahalle halkından sürekli teşekkür telefonları alıyorum. Bu çalışmanın muhtarlık tarafından değil MUSKİ tarafından yapıldığını kendilerine anlatıyorum. Herkes çok memnun bu nedenle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün olmak üzere, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen ve emeği geçen tüm personel teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR