'Ne Kadar İyi Tanındığını Görmüş Olduk'

Fethiye Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan, Meclis Başkanı Murat Öner ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı EMİTT Turizm Fuarı'ndaki oluşturduğu stant için teşekkür ziyaretinde bulundular.

“Belediye yerine ‘Yeni Trend Fethiye' yazısı onun büyüklüğünü gösterdi”
Deniz Ticaret Odası Başkanı Murat Öner ziyarette EMİTT fuarının başarılı bir şekilde geçtiğini ve bunun en büyük emeğinin Başkan Saatcı olduğunu kaydetti. Başkan Saatcı'nın her zaman denizcilerle birlikte olduğunun altını çizen Öner, “EMİTT Turizm Fuarı'nda diğer belediyelerin yapmış olduğu stantlarda hep kendi reklamlarını gördük. Ama Fethiye standını Fethiye Belediyesi tarafından yapılmasına rağmen, Başkanımız Behçet Saatcı standa ‘Fethiye Belediyesi' yazısı yazdırmak yerine tüm Fethiye'yi içine alan ‘Yeni Trend Fethiye' sloganına yer vermesi bizleri çok mutlu etti. Hiçbir siyasi düşünce olmadan Fethiye'yi öne alarak, Fethiye'yi her zaman ki gibi kucaklamıştır” diye konuştu.

“Saatcı'nın ne kadar sevildiğini ve tanındığını görmüş olduk”

Meclis Başkanı Öner ayrıca, Fethiye standına ama bürokrasiden ama siyasi ama ünlü akını olmasının en büyük nedeninin Başkan Saatcı olduğunu sözlerine ekleyerek, “Standımıza bu kadar ünlü kişinin gelmesinin en büyük sebebi Başkanımız Behçet Saatcı'dır. Bu stant da ben şuna şahit oldum. Sayın Başkanımız sadece Fethiye'de sevilmiyormuş. O stant da gördük ki, Behçet Saatcı Türkiye'de her kesimin tanıdığı, vizyonuyla, samimiyetiyle Türkiye'de tanınan, sevilen bir belediye başkanı olmuş. Bu durumdan biz de onur duyduk. Çünkü standımıza bürokrasi, siyasi ve ünlü birçok isim ziyaret etti” dedi.

“Her koşulda Başkan Saatcı'nın yanındayız”

Başkan Saatcı'nın her ne şartlarda olursa olsun, her zaman ve her koşulda desteklemeye devam edeceklerini, onun her zaman yanında olduklarını sözlerine ekleyen Meclis Başkanı Murat Öner, “Fethiyelileri biz denizci olarak görüyoruz ve tüm denizciler adına konuşuyoruz. Biz her zaman Başkanımızın yanındayız. Biz Fethiye turizmi için vermiş olduğu emekten dolayı, birlikte hareket ettiğinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Birlikteliğe ihtiyacımız var”

Başkan Saatcı ise, EMİTT fuarında Fethiye standının en gözde stantlardan biri olduğunu söyleyerek, “Benim bu fuarda en çok hoşuma giden, tek bir çatı altında bir araya gelerek, çok keyifli bir birliktelik sağlanması oldu. Zaten Fethiye'mize yakışan da buydu. Bu birliktelik siyasetten ekonomiye, sosyal hayattan ticarete kadar her şeyde devam etmelidir. Türkiye'nin aslında bu birlikteliğe ihtiyacı var ama biz Fethiye'de etle tırnak gibi olmak mecburiyetindeyiz” diye konuştu

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR