Şık Kundura, tüketiciye güven veriyor

Fethiye'de hizmet veren Şık Kundura mağaza sahibi Mustafa Akyürek, işletmesindeki vergi uygulamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ayakkabı sektörü denilince Fethiye'de akla gelen ilk yerlerden biri olan Şık Kundura mağaza sahibi Mustafa Akyürek, işletmesindeki vergi uygulamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Akyürek, "Fabrikadan aldığımız tüm ürünleri faturalı olarak satın alıyor ve faturalı olarak da müşterilerimize satışını yapıyoruz. Müşterilerimiz de kendi ürünlerini satın almak istediklerinde kendi kredi kartlarını kullanabiliyorlar. Bu sayede hem vergimizi eksiksiz ödüyor hem de devletimizin belirlediği kurallara harfiyen uyuyoruz" dedi.

DEVLET KURALLARI ÇERÇEVESİNDE İLERLİYORUZ

Şık Kundura mağaza sahibi Mustafa Akyürek, yaptığı açıklamada ise, “Fabrikadan aldığımız ürünleri faturalı alıp müşteriye de aynı şekilde satıyoruz. Müşteri, kendi ürünlerini satın almak istediği zaman kendi kredi kartı ile satın alabiliyor. Vergimizi veriyoruz. Satışlarımızı devletimizin kuralları çerçevesinde yapıyoruz.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR