ARICAN, ÜYELERİN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Oda üyelerinin görüş ve önerinin alınması amacıyla düzenlenen ziyaretlerine devam ediyor. Üyeleri iş yerlerinde ziyaret eden Arıcan, üyelerin görüş ve önerilerini dinlerken sorularını da cevaplıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

FTSO tarafından Fethiye'nin ekonomik ve sosyal olarak gelişmesi amacıyla yürütülen projelerin de gündeme geldiği ziyaretlerde, üyelerin yürütülen projeleri takip ederek desteklenmeleri memnuniyetle karşılanıyor

 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, üye ziyaretleri kapsamında Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Mercan Profil sahibi Arif Deveci’yi, Batı CD Fatih Alagöz’ü, AY-PEN PVC Doğrama ortağı Bülent Erol’u, Fatih Psikoteknik Basın Yayın Eğitim Turizm Limited Şirketi sahibi Fatih Özkaya’yı, Sadettin Kurt Sigorta ve Aracılık Hizmetleri sahibi Saadettin Kurt’u işyerinde ziyaret etti. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren üyeleri ziyaret eden Arıcan, 2016 yılında ekonomide yaşanan olumsuzlukların farklı sektörlere yansımaları hakkında bilgi aldı. Sorunları dinleyen Arıcan, üyelerin sorunlara ilişkin çözüm önerilerini de aldı. Toplanan bilgiler yönetim kurulu tarafından değerlendirilerek 2017 çalışma planına alınacak.

Oda çalışmalarına ilişkin üyelerin görüşlerini dinleyen Arıcan, üyelerin Odaya ilişkin merak ettikleri konularda bilgi verdi.

 

FTSO üyeleri ağırlıklı olarak oda tarafından yürütülen projeler, verilen eğitim hizmetleri hakkında sorular yöneltti. FTSO üyeleri özellikle Fethiye Üniversitesinin kurulması ve Babadağ Teleferik Projesi hakkında Arıcan’a sorular yönelterek süreçle ilgili bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN