Arıcan Yorumlara Cevap Verdi

Yerel bir gazetede FTSO Makri dergisinde yayınlanan bir fotoğraf hakkında yapılan haber ile ilgili olarak FTSO yönetim kurulu başkanı Akif Arıcan tarafından yazılı olarak açıklamada bulunuldu…Arıcan açıklamasında 'Odamızın yayını olan Makri Dergisi'nde kullanılan bir fotoğraf konusunda yerel bir gazete ve sosyal medyada yapılan yorumlar nedeniyle bu açıklamanın yapılması gereği ortaya çıkmıştır' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Yerel bir gazetede FTSO  Makri  dergisinde yayınlanan bir fotoğraf hakkında yapılan haber ile ilgili olarak FTSO yönetim kurulu başkanı Akif Arıcan tarafından yazılı olarak açıklamada bulunuldu…Arıcan açıklamasında “Odamızın yayını olan Makri Dergisi’nde kullanılan bir fotoğraf konusunda yerel bir gazete ve sosyal medyada yapılan yorumlar nedeniyle bu açıklamanın yapılması gereği ortaya çıkmıştır” dedi.

“Fotoğrafta Bir Meclis Üyemizin Zafer İşareti Yapmaya Çalışırken Yanlış Anlaşılmaya Müsait Bir Durum Ortaya Çıkmıştır”

 FTSO başkanı Arıcan yapmış olduğu yazılı açıklamada “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Fethiye ekonomisinin gelişmesi, üyelerimizin daha çok kazanması için ilçemizin ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda 5 yıldır kesintisiz olarak her üç ayda bir çıkardığımız Makri Dergisi ile Fethiye’mizin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına da dokunmak istiyoruz. Ekim ayında çıkan dergimizin 52. sayfasında "Üniversiteye Doğru" konulu yazının içinde Odamızın Fethiye İşletme Fakültesine yaptığı yardımı gösterir bir fotoğraf yer almıştır. Arkadaşlarımızın gözünden kaçan fotoğrafta bir meclis üyemizin zafer işareti yapmaya çalışırken yanlış anlaşılmaya müsait bir durum ortaya çıkmıştır.  Biz FTSO ailesi olarak Erdoğan Gavcar Hocamızın yaptığı özverili çalışmayı gündeme getirmek için aynı yazı içinde geniş bir röportajını da yayınlamış bulunmaktayız.  Fotoğraftaki söz konusu meclis üyesi arkadaşımız da Erdoğan Gavcar hocamızla görüşerek özür dilemiş ve hocamız da bu hareketin hakaret içerikli olmadığını bildiğini belirterek bunu anlayışla karşılamıştır.

 

“Gerçeği Yansıtmayan Olumsuz Yorumlardan Dolayı Erdoğan Gavcar Hocamızdan Özür Diliyorum” Ben Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan olarak yanlış anlaşılmaya müsait olan fotoğrafın kullanılması sonrasında yapılan gerçeği yansıtmayan olumsuz yorumlardan dolayı Erdoğan Gavcar hocamızdan özür diliyorum.  Yanlış anlaşılmaya müsait bir fotoğraf üzerinden Odamızı yıpratmak için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ve çalışanlarına saldıran kişileri esefle kınıyor,  bir fotoğraf üzerinden yaratılmaya çalışılan olumsuz algıyla Fethiye’ye üniversite kazandırılması konusunda Dekanımız Erdoğan Gavcar başta olmak üzere Odamızın bu konudaki çabalarını küçültme amaçlı bu anlayıştan vazgeçilmesini temenni ediyor, tüm kamuoyuna saygılarımı sunuyorum”  dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN