' Atam İzindeyiz' Temalı Resim Sergisi

24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı kapsamında Fethiye ve Seydikemer'de görev yapan resim öğretmenleri tarafından 'Atam İzindeyiz' konulu resim sergisi açıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de görev yapan  resim öğretmenleri tarafından “Atam İzindeyiz” konulu resim sergisi açıldı.

 

F Grubu Ressamları olarak Fethiye ve Seydikemer İlçeleri’nden 10 resim öğretmeninin birlikte hazırladığı ‘Atam İzindeyiz’ temalı serginin açılışı Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık tarafından yapıldı. Serginin açılışına, Fethiye Belediye Başkan Vekili Mete Atay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve çok sayıda davetli katıldı. Öğretmen Aslı Gökalp ve 10 resim öğretmeninin birlikte hazırladıkları ‘Atam İzindeyiz’ temalı serginin hazırlanmasında emeği geçenlere Kaymakam Ekrem Çalık tarafından birer teşekkür plaketi de sunuldu. Göz kamaştıran serginin F Grubu Ressamları olarak hazırlandığını söyleyen Aslı Gökalp, “Bu bizim ikinci sergimiz. Atamızın izinde olduğunu göstermek için farklı şekillerde yorumlanan resimlerle bu sergiye hazırladık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN