Aydın Ayaydın, Fethiye'de Açılan 'Seçim Ofisine' Sert Tepki Gösterdi

Fethiye'de Ak Parti seçim bürosunun kapatıldığı iddiası üzerine AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın'dan açıklama geldi. Açıklamada olayın gerçek dışı olduğu vurgulanırken Ayaydın, 'İki sahtekar ve dolandırıcı benim adımı kullanarak açmış' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye'de geçtiğimiz günlerde AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın adına bir seçim ofisi açılmış ve Fethiye’de AK Parti İlçe Teşkilatının yok sayılıp böyle bir ofisin açılması hoş karşılanmamıştı. Bunun üzerine bina kapatılmıştı. İlgili iddianın bazı medya organlarında yer alması üzerine AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın konu hakkında Fethiye’de  açıklama yaptı. Açıklamada, seçim bürosunun parti yetkilisi olmayan farklı kişilerce açıldığını söyleyen Ayaydın, “İki sahtekar ve dolandırıcı benim adımı kullanarak açmış. Öğrenince kaymakamlık ve emniyet üzerinden binayı kapattırdım” dedi. 
Aydın Ayaydın’ın sahtekar ve dolandırıcılar diye bahsettiği iki kişi ise merak konusu oldu.  

“Düpedüz Sahtekarlık Olan Girişim Vakit Geçirilmeksizin Önlenmiştir”
Aydın Ayaydın'ın açıklamasında “Benim bilgim dahilinde bir seçim bürosu kurulmamıştır. Birileri benim adımı kullanarak bir organizasyona girişmiş, belli ki bundan da menfaat sağlamaya yeltenmişlerdir. Bunu öğrenir öğrenmez derhal harekete geçtim. Söz konusu sahte büronun kapatılması için gerekli yerlerle bizzat görüştüm. İlçe teşkilatımız da derhal harekete geçerek sahte büronun kapanmasını takip etmiştir. Bu düpedüz sahtekarlık olan girişim vakit geçirilmeksizin önlenmiştir. Gerek Ak Parti Teşkilatı, gerekse MHP Parti Teşkilatı, gittiğimiz her ilçede beni bağrına basmış, yıllardır kronikleşen sorunların çözümü konusunda benimle el ele verme konusunda kararlılığını ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN