Bahçivan, 'Güzel bir etkinlik oluyor'

Perşembe gününe kadar Beşkaza Meydanı'nda açık olan 'Sonbahar Şenlikleri' vatandaştan ilgi görmeye devam ediyor

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Engelliler Derneği’ne katkı sağlamak amacıyla kurulan “Sonbahar Şenlikleri” adlı etkinlik vatandaşlardan ilgi görüyor. Fethiye Belediyesi katkılarıyla Beşkaza Meydanı’nda kurulan stantlarda A’dan Z’ye her şeyi bulmak mümkün.
Programla ilgili açıklama yapan Beşkaza El Emeği Göz Nuru Ekipleri Komite Başkanı Halil Bahçivan, “Burada Sonbahar Şenlikleri adı altında program yapıyoruz, 4 gün sürecek bir etkinlik. Dün saat 14’te başladı, gece 12’ye kadar sürüyor. Aynı şekilde Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri de aynı saatlerde açılacak. Buradaki etkinliğimizin amacı Fethiye Engelliler Derneği’mize katkı sağlamak için, buranın gelirlerini oraya bağışlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bütün civar kazalardan arkadaşlarımızı davet ettik, 150- 170’e yakın katılımcı oldu. Güzel bir etkinlik oluyor, inşallah devamında daha güzel şeyler yapmaya gayret edeceğiz. 
Dün açıldı ve dün okullar da açılınca onun da biraz etkisi oldu ama akşam güzeldi, saat 9’dan sonra baya bir gelen oldu. Bir de şöyle etkinliklerimiz var bizim; bugün saat 7 buçukta kadın efelerimiz gelecek. Çarşamba ve Perşembe günü saat 7 buçukta sirtaki grubumuz var, o arkadaşlarımız gelecek. Güzel etkinliklerimiz olacak, şişme oyun parkımız kuruldu. Çocuklarımız akşamları orada eğleniyorlar. Engelliler dernek başkanımız Cemal Bey sağ olsun müzik sistemiyle orada dans yarışmaları yapıyor, ses yarışmaları yapıyor. Katılımcı arkadaşlara ve gelen ziyaretçilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN