Bakan Koca'dan Sabancı Çiftinin Durumu ile İlgili Açıklama Geldi

Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan'da sürat botu ile kaza geçirdi. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi. Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca, çiftin durumuyla ilgili açıklama yaptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Yaşanan kazada Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır şekilde yaralandı. Ali Sabancı Laros'ta bulunan bir hastanede İstanbul'dan getirilen özel bir ekip tarafından ameliyat edilip entübe edildi. İç organlarında hasar olan Sabancı Bodrum'a getirildi. İlk müdahalenin ardından çift deniz ambulansı ile Turgutreis Marina'ya getirildi. Ali Sabancı, Bodrum Turgutreis Limanı'ndan hava ambulansı ile İstanbul Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi. 
Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca çiftin durumuyla ilgili açıklama yaptı. Koca, “İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki planlanmıştır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN