Başkan Adayı Demirtaş 'Esnafımız Yönetilen Değil, Yöneten Olacak'

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, odanın hizmet ve imkanlarından tüm esnafın yararlanamadığını belirterek, 'Odamız ve iştiralarıyla ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara esnafımızla istişare edilerek karar verilecek' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Aralık ayının 20’si ile 2022 yılının Mart ayı arasında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi için gerçekleştirdiği adaylık çalışmalarını her geçen gün biraz daha hızlandırarak, odaya kayıtlı esnaflara projelerini anlatıp, destek istemeye devam ediyor. 
Seçim çalışmaları kapsamında son olarak, Çarşı Caddesindeki esnafları ziyaret ederek sürdüren başkan adayı Demirtaş, “Odamız ve iştiralarıyla ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara Esnafımızla istişare edilerek karar verilecek. Her meslek grubunun kendi içinde seçeceği bir temsilci, alınacak kararlarda, oda yönetiminde söz sahibi olacak. Çünkü Biz Büyük Bir Aileyiz” diye konuştu. 
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve hedeflerinin her geçen gün bir fazla üyeye olmak olduğunu dile getiren Demirtaş, “300-500 kişinin değil 5 bin Esnafın Odası olacağız! İnandığımız yolda, bizlere göstermiş olduğunuz sevgi ve destek için, tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi. 
Seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini belirten Kamil Mutlu Demirtaş, “Vermiş olduğumuz sözler ve vaatler kesinlikle iki dudak arasından çıkan söz olarak kalmayacak. Ben ve ekibim bu yola baş koyduk ve çalışmalarımıza da görev bize tevdi edildiği taktirde ivedi bir şekilde başlayacağız. Hiçbir zaman iyi gün dostu olmadım. Kişilik fıtratımda iyi günde olduğu gibi kötü günde de olmak vardır. Yaklaşık iki yıldır esnafımız kendi kaderine bırakılmış bir halde. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının hizmetlerinden yararlanamamışlar. Bırakın yararlanmayı bir çok destek, hibe ve imkanlardan haberdar bile olmamışlar. Gittiğimiz her yerde gördük ki Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ne yazık ki yüzde 15’lik bir esnaf grubuna hizmet vermiş. Geride kalan yüzde 85’lik esnaf grubu kendi kaderine terk edilmiş. Gittiğimiz her yerde ziyaretlerimizde,  odanın imkanlarından faydalanamayan, odanın görevlerinden haberdar olmayan esnafımızla, hep birlikte neler başarabileceğimizi konuştuk, hasbıhal ediyoruz. Bizleri samimiyetle karşılayan, inandığımız yolda yanımızda duran esnafımıza tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN