Başkan Adayı Saatcı, muhtarlar ile bir araya geldi

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Başkan Adayı Saatcı, muhtarların taleplerini dinledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Barbunn Bistro’da gerçekleşen etkinliğe Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

Mahalle muhtarlarından bölgelerindeki sorunlar hakkında bilgiler alan İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, belediye başkanı seçildiği takdirde hizmetlerin hayata geçirilmesi adına tüm mahalle muhtarları ile işbirliği içerisinde çalışacağının altını çizdi.

"Muhtarlar serzenişte”
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “Herkese iyi hafta sonları diliyorum. Hem esnaf arkadaşlarımızdan hem de saygıdeğer Fethiyelilerden aldığım bir ortak eleştiri var. Bu 5 yıl içerisinde az iş yapılmış çok iş yapılmış ona bir sözüm yok ama muhtarlarım da bu serzenişte bulunuyor dokunulmamış mahallenin muhtarı varken kendi partilileriyle işler yapılmış. Bu da tabii ki düzeni bozmuş. 20 yıl görev yaptığımız dönemde 15 mahallemiz vardı sonra 41 mahalleye çıktı. Muhtar arkadaşlarımız bizim meclis üyesi gibi çalışma arkadaşlarımız. Onlarla en az yılda bir defa bütün müdür ve başkan yardımcısı arkadaşlarımız ile bir araya gelerek köylerimiz ve mahallelerimizin dertlerini not alıp onların telafisi konusunda çaba sarf ederdik. Onlarla et ve tırnak gibi, danışmadan bir şey yapmazdık. Bütün Türkiye’nin genel problemlerinden bir tanesi plan. Plan eksikliği şişmiş durumda. Bu da kaçak inşaata sebep oluyor. İnsanlara resmi izin veremeyince, rant olunca herkes çok ciddi paralar kazanmaya başlayınca bir patlama oldu. 1 Nisan’da görev tebliğ edilirse işimiz bayağı zor. Sil baştan bir şehir inşa etmek zorundayız. Muhtar arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Aday olan ve tekrar seçilecek muhtarlarıma başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN