Başkan Akdenizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla Marmaris'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayram namazı kılıp, bayramlaştı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Kurban Bayramı dolayısıyla Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile birlikte bayram namazını kıldı. Marmaris’in Karacasöğüt Mahallesi’ndeki Okluk Millet Camii’nde kılınan bayram namazının ardından AK Parti Muğla milletvekilli Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, AK Parti il ve ilçe yönetimi ve ilçe belediye başkanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililerin bayramlarını kutladı.
Bayramlaşma programının ardından kısa bir açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kılınan bayram namazı sonrası bayramlaştık. Cumhurbaşkanımızın Muğla’mıza ve ilçelerine olan ilgisi, alakası bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletçe daha nice bayramlara erişiriz. Bu vesileyle bir kez daha tüm İslam Âleminin, milletimizin ve Seydikemerli hemşerilerimizin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.” İfadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN