Başkan Gürün İncelemelerde Bulundu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü'nün Marmaris ve Datça'da devam eden çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürün'e Marmaris ve Datça İlçelerinde gerçekleştirdiği incelemeler sırasında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Erol Kutlay eşlik etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü’nün Marmaris ve Datça’da devam eden çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürün’e Marmaris ve Datça İlçelerinde gerçekleştirdiği incelemeler sırasında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Erol Kutlay eşlik etti.

Yıllardır Marmaris esnafının korkulu rüyası haline gelen ve defalarca sel baskınlarının meydana geldiği Değirmendere’deki ıslah çalışmalarını denetleyen Başkan Gürün çalışmaların tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesinin de en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi. 400 metre uzunluğunda betonla kaplanan deredeki çalışmalarda son 30 metrelik kısmın kaldığı öğrenildi. İncelemeler sırasında Başkan Gürün’e MUSKİ Plan Proje Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Plan Proje Şube Müdürü Levent İnan ve Yapım Denetim Şube Müdürlüğü Sorumlusu İlyas Emre Ünlü, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Değirmendere’deki çalışmalardan memnun kalan Başkan Gürün, incelemelerini sürdürmek için Datça İlçesine geçti. Burada yol yapım ve sondaj açma çalışmalarını denetleyen Başkan Gürün bölgedeki MUSKİ binalarında da incelemelerde bulundu.

“Vatandaşlarımızın dört mevsim Muğla’da daha huzurlu, güvenli bir kentte yaşaması, hizmetlerimizden memnuniyeti bizler için yeterli.”

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, il genelinde Büyükşehir ekiplerinin yaptığı çalışmalarla Muğla’nın yolları, dereleri ile kış aylarına hazır hale getirmek için çalıştıklarını, vatandaşların memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin her köşesine hizmet götürme gayesiyle çalışmalarımız devam ediyor. Tüm İlçelerde kurduğumuz birimlerimizin bulundukları bölgelerin eksikleri hakkında sundukları raporlar doğrultusunda yatırım programlarımız tek tek hayata geçiyor. Tüm daire başkanlıklarımız ve MUSKİ Genel Müdürlüğümüz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Marmaris İlçemizdeki dere ıslahımızın yanında birçok mahallede içme suyu çalışmalarımız sürüyor. Datça’da ise şehrin en büyük ihtiyaçlarından biri olan yol yapım işleri de hız kazanmış durumda.  Bunun yanı sıra su eksikliğine karşı sondaj açma çalışmalarımız da sürüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimizle 7 gün 24 saat çalışarak Muğlamızı kış aylarına hazırlıyoruz. Vatandaşlarımızın dört mevsim Muğla’da daha huzurlu, güvenli bir kentte yaşaması, hizmetlerimizden memnuniyeti bizler için yeterli.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN