Başkan Koyuncu'dan SED Medya'ya Ziyaret

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

10 Ağustos’ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe kongresinde başkanlık seçimine tek liste ile gidilerek Mustafa Koyuncu başkanlık görevine seçilmişti. Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan Başkan Koyuncu,  SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Ziyaretin ardından CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Koyuncu: “Bizim ziyaretlerimiz sürecek. Bizi de ziyaret ediyorlar sağ olsunlar. 10 Ağustos günü ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Çoğunluğu önceki yönetimimizden olan arkadaşlarla beraber yönetimimiz devam ediyor. Yönetimde görev dağılımımız yapıldı. Sadece mali delege seçimlerinde kendi içimizde uğraştığımız için sahaya fazla çıkamadık ama bundan sonra mahallelerde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ev ziyaretlerimiz başlayacak. Önümüzde ki yerel seçime hızlı bir şekilde hazırlanacağız ve çıkacağız. Cumhuriyet Halk Partisi, bizde her zaman çoklu aday olur ama diyecekler ki burada neden ilçe başkanlığında tek aday çıktı, önümüzde ki seçimde birlik bütünlük olsun diye tek aday çıktık. Aday arkadaşımız vardı ama kendisi bu seçime benim girmem gerektiğini söyledi ve destek verdi. Bizde burada tek aday çıktık. Öngörümüz, Cumhuriyet Halk Partisi’ni tekrar Fethiye’de belediye seçimlerini alacağız, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, ziyaret sonrası CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’ya hediye takdim etti. Başkan Köktener, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe kongresi sonrası yönetim kadrosu:
Sosyal Medya Sorumlusu: Şefika Nur Tünek
Bilişim Sorumlusu: Betül Kurt
Sayman: Bahattin Öztürk
İlçe Sekreteri: Mustafa Barış Güler
Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu: Alsa Tunca
Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı: İbrahim Mede
İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ersan İlbeyli
STK’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Mustafa Cihan Çakır
Eğitim Sekreteri: Zeynep Yılmaz


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN