Başkan Otgöz 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm hekim ve sağlık çalışanlarının günlerini kutladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Büyük bir özveri, üstün bir çaba ve inançla insan sağlığına verdikleri değer sayesinde ülkemizin sağlık koşullarını en üst noktaya taşıyan; bilim alanına yaptıkları katkılarla insanlığa faydalı olmayı amaçlayan tüm hekim ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz mesajında şu ifadelere yer verdi:
“2 yıldır süren Koronavirüs pandemisinde en ön saflarda mücadele veren sağlık çalışanları, gece gündüz demeden, fedakârca çalışarak insan sağlığının her türlü şeyden üstün olduğunu göstermiştir. Devletimiz ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışıyla sağlığa verdiği önemi yaptığı yatırımlarla göstermiştir. Ülkemizin dört bir tarafına açılan Şehir Hastaneleri hem sağlık çalışanlarının daha iyi hizmet verebilmesi hem de vatandaşlarımızın daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi adına yapılan önemli yatırımlardan biri olmuştur. Türkiye’nin güçlü sağlık alt yapısı, Türk Bilim İnsanlarının bilgi birikimi ve tecrübesiyle Covid-19’a karşı geliştirilen TURKUVOC aşısı, milletimize ve tüm insanlığa umut olmuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözünün önemi bu noktada bir kez daha önem arz etmiştir. Atatürk’ün ve milletimizin takdirini kazanmış Türk hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza tüm dünyanın mücadele ettiği Koronavirüs Pandemisinde gösterdikleri üstün fedakârlıklar nedeniyle minnettarız. 
Tüm bu gelişmeler ışığında ilçemiz Seydikemer’de yapımı devam eden Seydikemer Devlet Hastanesi de 2022 yılı içerisinde tamamlanacak ve tüm bölgeye en iyi hizmeti verecektir. Seydikemer ve diğer ilçelerde yaşayan vatandaşların sağlığı, ilçemizde görev yapacak sağlık çalışanlarına emanet olacaktır. Bu süreçte vatandaşlarımızın en iyi imkanlarla sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi adına Seydikemer Devlet Hastanesi son teknolojik aletlerle donatılacaktır. 
Bu vesileyle görevi başında şehit olan sağlık çalışanlarını rahmet ve minnetle anıyor; hayatımızın her anında yanımızda olan ve kendilerine çok şey borçlu olduğumuz hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” 
 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN