BAŞKAN OTGÖZ VE KAYMAKAM ÇALIK 15 TEMMUZ KAPSAMINDA ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Seydikemer'de de etkinlikler düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Seydikemer'de de etkinlikler düzenlendi.

Seydikemer Seydiler Mahalle mezarlığında düzenlenen programa Seydikemer Kaymakam Vekili Ekrem Çalık, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Seydikemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Şenyiğit, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Seydikemer Resmi Daire Müdürleri ve Şehit Alper Sevenin annesi babası ve Eşi de katıldı.

Seydikemer İlçe Müftüsü Zekeriya Bülbül okunan Kuranı Kerimden sonra dua ederken,Seydikemer Kaymakam Vekili Ekrem Çalık'ta kısa bir konuşma yaparak'' ne kadar hain çıkarsa çıksın Türk milleti bir ve beraber oldukça hiçbir güç Türkiye bekasını sonlandıramaz, Türkiye cumhuriyetine kastedemez, dedi.

Ekrem Çalık yaptığı konuşma da: 15 temmuzda da böyle bir yaz günü aniden ortaya çıktı. Türk milletini hedef aldılar. İşin en acı tarafı da bunların bizlerin içinden çıkması. Biz ülkemizi savunsunlar diye silah aldık, uçak aldık, helikopter aldık, tank aldık. Bunları Türk milletine namlularını geri çevirmeleri yaşadığımız en büyük acı ve travma. Ama şunu söyleyeyim, ne kadar hain çıkarsa çıksın Türk milleti bir ve beraber oldukça hiçbir güç Türkiye bekasını sonlandıramaz, Türkiye cumhuriyetine kastedemez. Şu ziyaretinde bulunduğumuz Alper Seven kardeşimiz dahil biz bu coğrafyada 1200 yıldır şehit veriyoruz. Şehit vermediğimiz zaman yok. Bu coğrafyada bedel ödeyerek yaşıyoruz. Onlar bize bu ülkeyi emanet ediyorlar .Kanlarıyla mukaddes kıldıkları vatan toprağı bize onların emaneti. Şehitlerimizin yakınları da onların emaneti. Başımız ve gözümüz üstünde yerleri var. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu ülkemizi gelecek nesillerimize sağ ve salim daha güçlü daha büyük olarak devredeceğiz hedefimiz bu. Türk milleti dünyada temel düzen kuran güçlerden birisi. Bizim masada yer almamızı istemiyorlar ancak biz 1.5 milyar İslam aleminin de yegane temsilcisiyiz. Bu İslam aleminin bekası için de var olmak zorundayız,dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN