Başkan Otgöz'den Hasta Ziyareti

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz seydikemerli sporcu Cemil Yurt'u ve yaşlı bir vatandaşı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz seydikemerli sporcu Cemil Yurt’u ve yaşlı bir vatandaşı ziyaret etti.

Seydikemer de esnaflık yapan, Enduro spor dalında Seydikemer’i  her zaman gururla temsil eden ve birçok başarılar elde ederek ilçenin gururu olan sporcu ve esnaf olarak gönüllerde taht kurmuş Cemil Yurt geçtiğimiz günlerde tansiyonunun düşmesi sonucu merdivenlerden düşerek yaralanmış ve hastaneye kaldırılarak tedavi görmüştü. Hastane de tedavisi yapılarak taburcu edilen  Enduro sporcusu ve esnaf Cemil Yurt evinde istirahat ederken ziyaretçileri de geçmiş olsun demeye devam ediyor. Seydikemer Belen Mahallesinde sağlık sorunları yaşayan bir vatandaşa geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz daha sonra ise Enduro sporcusu ve esnaf Cemil Yurt’u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemil Yurt: Başkanımız Allah razı olsun hastane sürecinden bugüne kadar sürekli yanımda oldunuz. Bu ev ziyaretinizden de oldukça memnun kaldım,beni çok mutlu ettiniz. İnşallah en kısa sürede ayağa kalkarak seydikemer’i gururla temsil etmeye devam edeceğim,dedi.

 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e hasta ziyaretlerinde Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’ta  eşlik ederken vatandaşlar yapılan ziyaretlerden memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN