Başkan Saatcı'dan FEYİDER'e Ziyaret!

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde meclis üyeleriyle, yeni kurulan Fethiye Yat İşletmecileri Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde meclis üyeleriyle, yeni kurulan Fethiye Yat İşletmecileri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Behçet Saatcı, “Her şeyden önce hayırlı uğurlu olsun. Denizden ekmek yiyen bir şehiriz. Yüzümüzü hep denize dönmek zorundayız. Arkadaşlarımız bu konuyla ilgili bir boşluğu doldurdu. Böyle bir nezaket ziyaretinde Fethiye’nin denizle ilgili problemlerini konuşacak değiliz. Fethiye’de hepimizi ilgilendiren, denizle haşır neşir olmuş insanlarımızın sorunlarıyla ilgili temel problemlerimiz var. İnşallah bundan sonra beraber hareket edeceğiz. Ben tüm dernek yetkililerine başarılar diliyorum” dedi.

 

“Çözüm Üretmek İçin Derneği Kurduk”
FEYİDER Başkanı Bülent Taşan ise, “Başkanımızın ziyaretinden çok memnun olduk. Fethiye Yat İşletmecileri Derneği’mizi biz bir ihtiyaçtan kurduk. Bizler birçok derneğin ve odanın üyesiyiz. Ancak bu oda ve dernekler bizim istek ve şikayetlerimizi karşılayamadığı için, bu derneği kurduk. İlk ziyaretimizi de Sayın Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’ya yaptık. Neler yapacağımızı, sorun üreten değil, çözüm üreten bir dernek olacağımızı anlattık. Mayıs ayında festival tadında bir fuar yapmak istiyoruz. Sağ olsun, değerli belediye başkanımız da ellerinden geleni yapacağını ifade etti. Bizi çok memnun ettiler. Sorunlarımızı sorun olmaktan çıkarmak için çalışacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN