Başkan Saatcı'yı Ziyaret Ettiler

Fethiyespor Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran beraberinde teknik heyet ve yönetim üyeleri Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Fethiyespor'un Onursal Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Saatcı, 'İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur' diye konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiyespor Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran beraberinde teknik heyet ve yönetim üyeleri Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Fethiyespor’un Onursal Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Saatcı, “İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur” diye konuştu.

“İyi bir başlangıç yaptı”

Ziyarette Başkan Saatcı, hocaların takıma büyük etkisi olduğunu kaydederek, “İstikrar olursa başarının geleceğini, uzun süreli çalışma dönemlerinin hem takım için hem yönetim hem de şehir için önemli olduğunu hep söyledik. Bazen de aşının tutması gerekiyor. Herkes uzun çalışacak diye bir şartta yok. Başarı varsa süreklilik oluyor. Hocam da sıkıntılı bir süreçte takımı aldı. Ben hocamın cesaretine teşekkür ediyorum. Türkiye’de 40 milyon erkek varsa, hepsi futboldan anlar ve hepsi hocadır. Biz de tabi ki ucundan kıyısından anlıyoruz.  İyi bir başlangıç yaptınız. Hocama ve ekibine uzun süreli bir çalışma diliyorum. Başarılar temenni ediyorum. Ayrıca hep derler ki, ‘Hocanın bir takıma etkisi yüzde 10-15’dir’ Hayır! Hocanın takıma etkisi yüzde 100’dür. Allah utandırmasın” diye konuştu.

 

“Güzel işler yapacağız”
Fethiyespor’un yeni teknik direktörü Mehmet Akif Başaran ise, “Başkanımıza teşekkür ederiz bizleri kabul etti. Desteklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederiz. Maçlara gelip izlediğini biliyoruz. İnşallah güzel işler yapacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN