Başkan Üstün'ü Ziyaret Ettiler

Fethiye Belediyesi Engelliler Masası Görevlisi olan Kader Bozbaş ve Serkan Yılmaz Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün'ü Ziyaret...

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediyesi Engelliler Masası Görevlisi olan Kader Bozbaş ve Serkan Yılmaz Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün‘ü Ziyaret.

 

Fethiye Belediyesi Engelliler Masası Görevlisi olan Kader Bozbaş ve Serkan Yılmaz Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün ‘ü Ziyaret ettiler. Kader Bozbaş Yaptığı açıklamada 7-14 ocak günlerinde kutlanılan Beyaz Baston haftası olması nedeni ile Fethiye belediyesi engelliler masası olarak sizi ziyaret ediyoruz bizi kabul ettiğiniz için size teşekkür ederim diyerek çalışmalarıyla ilgili görüş alış verişinde bulunmak ve sizlerin önerilerini alarak engelliler yararına daha güzel çalışmaların yapılabilmesi için her zaman olduğu gibi sizin değerli görüşlerinize ihtiyaç duymaktayız. bunu bizden esirgemeyeceğinize inancım tamdır dedi. Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün yaptığı açıklamada öncelikle bu nazik ziyaretiniz için size teşekkür eder bu ziyaretinizin üst düzeydeki yetkililere de örnek olması ve ilçemizdeki eksikliklerin görülmesi açısından umarım yararlı olur. Bizim ilçemizde görme engellilerin rahatlıkla hareket edebileceği takip çizgilerinin bulunmadığı gibi maalesef kamuya açık olan kaldırımlar spor tesisleri gibi yerlere ulaşmakta engeller bulunmaktadır. Kaldırımlara gelişigüzel araç ve gereçler konularak işgal edilmesi uluorta levha ve ağaç dikilmesi bütün bu plansızca yapılan çalışmaların yalnız görme engellilerin değil tüm insanların önüne bir engel olarak konulmaktadır. Çağdaş bir anlayışla ülkemizde yaşayan engellilerin sorunlarına yerel yönetimlerin planlı ve olması gerekeni yaptıkları takdirde tüm engelliler onurlu bireyler olarak hak ettikleri yerde olacaklardır. Neden bir görme engelli sahilde rahatça dolaşmasın takip çizgilerinin sahillerde de olması yararlı olmaz mı? Çalışmalarınızı buna göre şekillendirirseniz daha başarılı olursunuz diyerek konuşmasını sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN