Başsağlığı Ziyareti

İl Müftüsü Abdurrahman Koçak başkanlığında Muğla'nın on üç ilçe müftüsü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık'a taziye ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İl Müftüsü Abdurrahman Koçak başkanlığında Muğla’nın on üç ilçe müftüsü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’a taziye ziyaretinde bulundu.

 

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri Aralık ayı toplantısı için Fethiye’ye gelen İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ve diğer on üç ilçenin müftüsü, İstanbul da yaşanan bombalı saldırı sonrası hayatını kaybeden şehit polisler için İlçe Emniyet Müdürü Hakan Âşık’ı ziyaret edip taziye de bulundular. Ziyarette terörün bir an önce bitmesi gerektiğine değinen İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, “Bu ayki ilçe müftüleri toplantımızı Fethiye’de yaptık. Toplantımızın ardından da İlçe Emniyet Müdürümüzü, ilçe müftülerimle birlikte ziyaret ederek, geçtiğimiz hafta sonu yaşanan hain terör saldırısı sonucu şehit olan polislerimiz için taziyede bulunduk. İnşallah bir an önce terör olayı ülkemizde ve dünyada son bulur ve herkes kardeşçe, eşitçe yaşamlarını sürdürürler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN