Belediye Personeline 'Fethiye Güvende İletişim' Eğitimi

Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, kurum içi eğitimler kapsamında 2 günlük eğitim programı düzenlendi. Doç. Dr. Bülent Sezgin, Uzm. Psk. Dan. Berk Çeşmeli, Uzm. Merve Aşıcı tarafından verilen eğitimlere 160 civarında personel katılıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İletişim becerileri üslup ve beden dili, kişisel mesafe kontrolü ve koruma, Zor durum ve insanlarla başa çıkma ve ikna yöntemi ile Liderlik ve kurum aidiyeti konularına, büro personelleri ile birim müdürlerine eğitim veriliyor.

Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mesut Doğan, “personellerinin karşılaşacağı zorluklar, vatandaşla daha sağlıklı iletişim kurabilmeleri ve daha iyi hizmet verebilmeleri açısından bu tür eğitimler devam edecek. Zabıta, Güvenlik, Halkla İlişkiler, Çağrı Merkezi ve Birim Şeflerinin katılım sağlayacağı eğitim programı; İletişim Becerileri, Üslup ve Beden Dili, Kişisel Mesafe Kontrolü ve Koruma, Zor Durumlarda İnsanlarla Başa Çıkma ve İkna Yöntemi, Empati, Liderlik ve Kurum Aidiyeti konuları üzerine Doç. Dr. Bülent Sezgin, Uzm. Psk. Dan. Berk Çeşmeli, Uzm. Merve Aşıcı tarafından eğitim verilmektedir. ”ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN