Birlik ve Beraberlik İçersinde Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı başkanlığında birlik ve beraberlik içersinde gerçekleşti. Toplam 7 maddenin görüşüldüğü toplantıda kararlar oy birliği ile alındı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı; Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı başkanlığında  birlik ve beraberlik içersinde gerçekleşti. Toplam 7 maddenin görüşüldüğü toplantıda kararlar oy birliği ile alındı.

2016 Ekim ayı meclis toplantısının karar özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda; Ak partili meclis üyelerinin önerisi ile 15 Temmuz kanlı darbe girişimini önleyen Şehit Başçavuş Ömer Halisdemir’in isminin ve  meclis önerisi ile Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur ile Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin’in isimlerinin yaşatılması oy birliğiyle kabul edildi. Önümüzdeki günlerde şehitlerimizin isimleri Fethiye’de belirli yerlere verilecek.

 

Gündemin önemli maddelerinden biriside; Fethiye Belediyesine ait Fethiye Yapı İmar Çevre Ölçüm ve Analiz Laboratuar Tic. Ltd. şirketine belediye personelinden Ömer Faruk Savcı’nın şirket müdür olarak atanmasına oy birliğiyle karar verildi.  Yine Fethiye İncirköy mahallesi muhtarı Orhan Orhon’un talebi görüşüldü.  Dilbilimci, Sosyolog  Yazar Merhum Cahit Beğenç’in  İncirköy’de yapılmakta olan sosyal tesise isminin  verilmesi de;  oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı. Ayrıca Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın önerisiyle; Fethiye Belediyesi tarafından Dilbilimci, Sosyolog  Yazar Merhum Cahit Beğenç’in adının verileceği bir kütüphane açılması da oy birliğiyle karara bağlandı. Kasım ayı olağan toplantısının önemli maddelerinden biriside Yeşil Üzümlü beldesinde ormanlık alan yakınında konut alanı tanımlı 8 parsellik alanın Huzur evi  ve Yaşlı Bakım Evi olarak imar planının değiştirilmesi  görüşülerek;  oy birliğiyle karara bağlandı. Başkan Saatcı konuşmasında; İnşallah Fethiye  Huzur Evi gibi buraya da bir Huzur Evi yaparız. Bildiğiniz gibi Fethiye Huzur Evi doldu ve taştı, büyük bir ihtiyaç var şeklinde ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN