Çalış 12 Yaş Tenis Turnuvası

12 Yaş Tenis Turnuvası Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Tenis turnuvası Çalış' ta başladı. Bugün sona erecek olan turnuvaya Türkiye'nin bir çok şehrinden sporcu aileleriyle birlikte geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

12 Yaş Tenis Turnuvası Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen  12 Yaş Hafta Sonu Tenis turnuvası Çalış’ ta başladı. Bugün sona erecek olan turnuvaya Türkiye’nin bir çok şehrinden sporcu aileleriyle birlikte  geldi. 

82 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü ev sahipliği yapmakta. Pazar günü sona erecek olan turnuvaya; Ankara, İstanbul, İzmir, Aydın, Antalya, Konya, Denizli, Muğla, Bodrum, Marmaris, Dalaman ve  Göcek’ten  sporcular katılmakta.

 

12 Yaş Hafta Sonu Tenis turnuvası ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü başkanı ve antrenörü Fuat Yeşilova “Türkiye Tenis Federasyonumuz tarafından düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası Perşembe günü başladı. Pazar günü sona erecek olan turnuvaya; 42 bayan ve 40 erkek sporcu olmak üzere toplam 82 sporcu katılmakta. Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübümüzden 4 bayan  ve 1 erkek sporcumuz turnuvada mücadele etmektedir. Pazar günü akşam üstü saatlerinde dereceye girecek olan sporcularımıza madalya töreni düzenlenecektir” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN