ÇALIŞ PLAJININ MASKOTU'DA ZEHİRLENDİ…

Fethiye Çalış' ta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından köpek ve kedi zehirlenmeleri devam ediyor. Çalış plajının maskotu haline gelen Lucky'de geçtiğimiz hafta sonu zehirlenerek hayatını kaybetti. Geçtiğimiz sezon sonu Çalış'ta kedi ve köpek zehirlenme olayları hakkında açıklamada bulunan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı Mete Ay ile birlikte objektife poz veren Çalış Plajının maskotu haline gelen Lucky 'de zehirlenerek hayatını kaybetti. Çalış'ta emlakçılık yapan Sevim Bolcu köpeği Lucky'in zehirlenmesi ile ilgili üzüntüsünü gazetemiz muhabiri ile paylaştı. Bu işin peşini bırakmayacağını söyleyen Sevim Bolcu 'Yetkililerden köpeğimi zehirleyen kişi yada kişilerin bir an önce bulunmasını istiyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım. Hayvan katiline veya katillerine dava açacağım' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye  Çalış’ ta   kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından  köpek ve kedi zehirlenmeleri devam ediyor. Çalış plajının maskotu haline gelen Lucky’de  geçtiğimiz hafta sonu zehirlenerek hayatını kaybetti.  Geçtiğimiz sezon sonu  Çalış’ta kedi ve köpek zehirlenme  olayları hakkında  açıklamada bulunan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı Mete Ay  ile birlikte objektife poz veren  Çalış Plajının maskotu haline gelen Lucky ‘de zehirlenerek hayatını kaybetti.   Çalış’ta  emlakçılık yapan Sevim Bolcu; köpeği Lucky’in zehirlenmesi  ile ilgili üzüntüsünü gazetemiz muhabiri ile paylaştı. Bu işin peşini bırakmayacağını söyleyen Sevim Bolcu “Yetkililerden köpeğimi zehirleyen kişi yada kişilerin bir an önce bulunmasını istiyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım. Hayvan katiline veya katillerine dava açacağım” dedi. 

 

Geçtiğimiz yıl sezon sonunda kedi ve köpeklerin  zehirlenmesi olayı ile gündeme gelen Çalış plajında  köpek zehirlenmeleri olayı  maalesef  devam ediyor. Bu olaylar çevrede yaşayan yerli ve yabancı vatandaşların  da  tepkisine neden olmakta. Hiçbir kimseye zararı olmayan ve Çalış plajının maskotu haline gelen Lucky’nin zehirlenmesi  çevrede büyük bir üzüntü yarattı. Köpek  sahipleri hayvanlarımızı nasıl koruyacağımızı  bilemiyoruz, dediler.  Üzüntüsünü dile getiren  Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı Mete Ay’da açıklamasında “Bu üzücü insanlık dışı olayların Çalış bölgesinde gerçekleşmesi hepimizi derinden üzmektedir. Bu işi yapan kişi veya kişilerin bulunması için gerekli araştırmaların yapılacağını” ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN