Candan Doğal Lezzetler Açıldı.

12 yıldır Fethiye'de iş hayatını terzilikle devam ettiren Candan Özdemir çarsı içerisindeki terzi dükkanının bulunduğu yeri Candan Doğal Lezzetler olarak değiştirerek açılışını yaptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

12 yıldır Fethiye’de iş hayatını terzilikle devam ettiren Candan Özdemir çarsı içerisindeki terzi dükkanının bulunduğu yeri Candan Doğal Lezzetler olarak değiştirerek açılışını yaptı.

 

Açılışını Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık yaparken, açılışa Kültür Müdürü Halime Ok, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Vergi Dairesi Müdürleri ve çalışanları, ayrıca açılışa davetliler katılım sağladılar. Açılışa katılan ve lezzetleri tadanlar “Candan Doğal Lezzetler’in mutlaka ziyaret edilip çarşamba günleri mantısının, Cuma günleri de yaprak sarmalarının tadına bakılmalı” şeklinde açıklamalarda bulundular. Gazetemiz muhabirimize konuşan Candan Özdemir;  işletmesinde her şeyiyle bire bir kendisi ilgilendiği lezzetleri açılışa katılanlar tarafından beğenildiğini,  kendisinin hazırladığı bazlama ile yapılan tostun tadına bakılmasını, özellikle patlıcanlı gözlemelerinin special ürünlerinden olduğunu belirterek tüm Fethiye halkını Candan Doğal Ürünler’e bekliyoruz şeklinde açıklamada bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN