Çevik Kuvvete Başsağlığı Ziyareti

İstanbul'da geçen hafta meydana gelen hain bombalı terör saldırısında şehit olan 37'si polisimiz için Fethiye Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet birimine başsağlığı ziyaretleri devam ediyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İstanbul'da geçen hafta meydana gelen hain bombalı terör saldırısında şehit olan 37'si polisimiz için Fethiye Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet birimine başsağlığı ziyaretleri devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye ilçe başkanı Cengiz Çay ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, MHP Fethiye Kadın Kolları başkanı Günnur Arık ile Fethiye Ülkü Ocakları üyeleri Fethiye Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Birimine Başsağlığı ziyaretinde bulundu.

“Acınızı En Az Sizler Kadar Yaşıyoruz”

Başsağlığı ziyareti  ile ilgili açıklamada bulunan MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta İstanbul Beşiktaş’ta Cumartesi akşamı maç çıkışı yaşanan terör olayı hepimizi derinden üzdü. Net bir şekilde söylemek istiyorum; Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camia olarak acıları beraber paylaşamaya geldik. MHP ve Ülkücü camia olarak bedenen ve ruhen sizlerle beraber olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Dün nasıl beraber isek bundan sonrada beraber olacağımızı söylemek istiyorum. Bu olayların bir daha yaşanmamasını canı gönülden diliyoruz. Bundan sonra alınacak tedbirlerin en katı bir şekilde uygulanmasını istiyoruz ve alınacak olan tüm tedbirlerin  sonuna kadar  da; yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Belki buraya 35-40 kişi geldik ama herkes şunu iyi bilsin ki;  bütün Ülkücü camia olarak; emniyetimiz ve çevik kuvvetimiz gönlümüzde ve kalbimizdedir. Acınızı en az sizler kadar yaşıyoruz” dedi.

“Kesinlikle Komplo Söz Konusu Değildir. Bu bir terör saldırısıdır”

 

Konuşmasına devam eden MHP ilçe başkanı Cengiz Çay “gerek sosyal ve gerekse ulusal medyada bazı kişilerin bu olayın bir komplo olduğunu yazan ve toplum mühendisliği yapanlar var. Şunu belirtmek istiyorum; kesinlikle komplo söz konusu değildir. Bu bir terör saldırısıdır. Lanetliyoruz ve kınıyoruz. Emniyet güçlerimiz ile beraber mücadele vereceğimizi tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN