ÇIRPI'DA TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 4 YARALI

İş dönüşü evlerine giderken takla atan otomobildeki 5 kişiden biri öldü, dört kişi yaralandı.Hayatını kaybeden 18 yaşındaki İrem Yalçın'ın 10 ay önce nişanlandığı ve yakın tarihte beyaz gelinlik giyerek dünya evine girmeye hazırlandığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İş dönüşü evlerine giderken takla atan otomobildeki 5 kişiden biri öldü, dört kişi yaralandı.Hayatını kaybeden 18 yaşındaki İrem Yalçın’ın 10 ay önce nişanlandığı ve yakın tarihte beyaz gelinlik giyerek dünya evine girmeye hazırlandığı öğrenildi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çalıştıkları yevmiyeli işten evlerine dönerken Fethiye Antalya karayolu Çırpı Mevkii 15. Kilometresinde lastiği patlayan otomobil takla attı. Kazada 18 yaşındaki nişanlı kız hayatını kaybederken, kız kardeşi ile birlikte 4 kişi de yaralandı. Kazayı haber alan yakınları hastanelerde büyük şok yaşayıp sinir krizleri geçirdi.

Edinilen bilgilere göre kaza  Fethiye Antalya karayolu 15. Kilometrede  meydana geldi.Süleyman Koyuncu(46) idaresindeki 48 F4969 plakalı otomobil Çırpı Mevkiinde lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkarak birkaç kez takla attı. Kaza yerinde adeta can pazarı yaşanırken, kazayı gören diğer sürücüler 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istediler. Çırpı Mevkiindeki kazada otomobilde yolcu olarak bulunan İrem Yalçın (18),Ümmügülsüm Yalçın (17), Seher Koyuncu (14), Nazife Karahan (44) ile sürücü Süleyman Koyuncu (46)çeşitli yerlerinden yaralanıp 112 Sağlık ekipleri  ile Fethiye Devlet Hastanesine ve diğer özel hastanelere kaldırıldılar. Ağır yaralı olan İrem Yalçın kaldırıldığı Özel Leton Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobil hurdaya dönerken, kaza ile ilgili soruşturmayı Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri sürdürdü.

İŞ ÇIKIŞI EVLERİNE DÖNÜYORLARDI

 

Fethiye’nin Yanıklar Mahallesindeki bir balık havuzu tesisinde yevmiyeli olarak çalıştıkları öğrenilen hayatını kaybeden 18 yaşındaki İrem Yalçın ve yaralıların işten çıktıkları ve Yaka Mahallesindeki evlerine dönüşte kazanın meydana geldiği öğrenildi. Bu arada 18 yaşında hayatını kaybeden İrem Yalçın’ın yaklaşık 10 ay önce nişanlandığı ve yakın tarihte yapılacak düğün ile dünya evine girmeye hazırlandığı belirtildi. İrem Yalçın’ın babası, nişanlısı  ve diğer yakınları kazayı duyar duymaz hastaneye koştu. Hastane kapısında yakınları tarafından kızının hayatını kaybettiği haberini alan acılı babanın göz yaşları ve feryatları hastane bahçesindeki diğer hasta yakınlarını hüzne boğdu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN