ÇYDD Etkinliğine Yoğun Destek

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye şubesi tarafından öğrenci burslarına gelir getirmek amacıyla geçtiğimiz Pazar günü kahvaltı etkinliği düzenlendi. 2.Etap Sahil bandı Matisse restoranda düzenlenen kahvaltı etkinliğine yoğun katılım oldu. ÇYDD Fethiye şubesi yönetim kurulu ve dernek üyelerinin tam kadro katıldığı etkinliğe Fethiye Belediyesi CHP'li meclis üyeleri, CHP'li eski belediye başkanları, ADD ile CKD Fethiye şubesi temsilcileri ile ÇYDD'e destek olan hayırsever vatandaşlar katıldılar.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye şubesi tarafından öğrenci burslarına gelir getirmek amacıyla geçtiğimiz Pazar günü kahvaltı etkinliği düzenlendi. 2.Etap Sahil bandı Matisse restoranda düzenlenen kahvaltı etkinliğine yoğun katılım oldu. ÇYDD Fethiye şubesi yönetim kurulu ve dernek  üyelerinin tam kadro katıldığı etkinliğe;  Fethiye Belediyesi CHP’li meclis üyeleri,  CHP’li eski belediye başkanları, ADD ile CKD Fethiye şubesi temsilcileri ile ÇYDD’e destek olan hayırsever vatandaşlar katıldılar.

 

Etkinlikte bir konuşma yapan ÇYDD Fethiye şubesi  başkanı Tuğrul Yılmaz; katılımdan ve destekten dolayı çok teşekkür etti. Tuğrul Yılmaz konuşmasında “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği; çağdaş bireyler ve çağdaş bir toplum yetiştirmek amacıyla çalışan ve hizmet veren bir dernektir. Atatürk ilke ve devrimlerinden asla vazgeçilmemesi şartıyla  kurulduğu günden bu güne kadar faaliyetlerini sürdüren;  Cumhuriyetin temel değerlerinden asla uzaklaşmayan, Cumhuriyete sadık tüm çalışmalara ortak olan bir derneğiz”  dedi. “Destekleriniz  bizlere  güç  vermektedir” diyen Tuğrul  Yılmaz “Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti; çağdaş, laik ve hukuk devleti olarak devam edecektir.  Amacımız bu birlikteliği devam ettirmek ve gelecek kuşaklara aktarmaktır” dedi.  Konuşmasına devam eden Yılmaz; ÇYDD Fethiye şubesinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yılmaz; 28 Ekim Cuma günü FBKM önünde saat 14.00’den itibaren ve 29 Ekim’de saat 15.00’de ÇYDD Fethiye şubesi binasında Cumhuriyet  bayramı ile ilgili bir resepsiyonun  verileceğini söyleyerek  herkesi davet etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN