ÇYDD Fethiye Şubesinden Anıtkabir Ziyareti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Fethiye şubesi geçtiğimiz hafta sonu Anıtkabir'i ziyaret etti. ÇYDD Fethiye şubesi yönetim kurulu üyesi Ülkü Karaören ile ÇYDD Fethiye şubesi Çağdaş Gençlik örgütünden sorumlu Canan İzmirli ve Çağdaş Gençlik örgütü üyesi gençler tarafından Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. Türkiye'de tüm ÇYDD şubelerinin katıldığı Anıtkabir ve Ankara ziyareti ile ilgili olarak ÇYDD Fethiye şubesi başkanı Tuğrul Yılmaz açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)  Fethiye şubesi  geçtiğimiz hafta sonu Anıtkabir’i ziyaret etti. ÇYDD Fethiye şubesi yönetim kurulu üyesi Ülkü Karaören ile ÇYDD Fethiye şubesi Çağdaş Gençlik örgütünden sorumlu Canan İzmirli ve Çağdaş Gençlik örgütü üyesi gençler tarafından Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.  Türkiye’de tüm ÇYDD şubelerinin katıldığı Anıtkabir ve Ankara ziyareti ile ilgili olarak ÇYDD Fethiye şubesi başkanı Tuğrul Yılmaz açıklamada bulundu.

 

Tuğrul Yılmaz açıklamasında “ÇYDD Fethiye şubesinin bu yıl oluşturduğu Çağdaş Gençlik örgütüdür. Bu birimden sorumlu olarak görevlendirdiğimiz arkadaşımız emekli öğretmen Canan İzmirli çok kısa zaman diliminde Çağdaş Gençlik Fethiye birimini oluşturdu. Gençlerimiz bu yıl 8.si yapılan, Anıtkabir Türkiye Çağdaş Gençlik buluşmasına katıldılar.  3 Aralık Cumartesi günü Ankara’da yapılan  gençlik buluşmasına öğrencilerimiz, derneğimiz yönetim kurulu üyesi Ülkü Karaören’in başkanlığında 12 kişilik kafile ile katılmışlardır. Anıtkabirde yapılan özel törenden sonra tüm öğrenciler Ata’mızın huzurunda saygı duruşunda bulunmuşlar, ardından Anıtkabir’in diğer birimlerine, özelikle kurtuluş savaşının canlandırıldığı bölümler gezilmiş, kurtuluş savaşına katılan kahramanlarımızın anıları paylaşılmıştır. Aynı gün öğleden sonra gruplar Ankara-Yenimahalle Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı kültür merkezine giderek Çağdaş Gençlik için özel düzenlenen  Zülfü Livaneli  konserini izlemişler ve aynı gün akşam grup başkanı Ülkü Karaören’in yönetiminde Fethiye’ye dönmüşlerdir.  Bu çalışmanın  öğrencilerimizi ve ülke genelinde tüm kamuoyunu etkilediği açıktır. Büyük Atatürk’ün deyimi ve vurgulaması ile yurdumuzun ve ulusumuzun geleceği çağdaş anlamda kendilerini yetiştirmiş, donanımlı yurtsever gençliğin omuzlarında yükselecektir. Bu algıdan hareketle gençlik birimlerimizi ülke gerçeklerini görmeye ve kendilerine düşen veya düşecek sorumluluklara hazırlamakta elbette bizlerin görevleridir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN