'DARBECİLERE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM'

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan bugün Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda 3. Duruşması gerçekleşecek olan suikast girişimi davasına partili partisiz vatandaşları davet ederek, '15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik darbeciler tarafından gerçekleştirilen suikast girişimi davasında orada bulunarak darbecilere tepkilerimizi gösterelim' diye konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan bugün Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda  3. Duruşması gerçekleşecek olan suikast girişimi  davasına partili partisiz vatandaşları davet ederek, “15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik darbeciler tarafından gerçekleştirilen suikast girişimi davasında orada bulunarak darbecilere tepkilerimizi gösterelim” diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik darbeciler tarafından gerçekleştirilen suikast girişimi davasında üçüncü duruşma bugün  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda başlayacak.

44'ü tutuklu 47 sanığın yargılandığı ilk iki duruşmada 19 celse görülürken, suikast girişimcileri bugün saat 09.30’da tekrar hakim karşısına çıkacak. Fethiye’den de suikastçılara tepki için Muğla’ya gideceklerini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, “15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik darbeciler tarafından gerçekleştirilen suikast girişimi davasında orada bulunarak darbecilere tepkilerimizi gösterelim” ifadelerini kullandı.

Sarıhan, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde bir gece nöbet tutacaklarını da açıklarken, 11 Temmuz tarihinde başlayan Demokrasi Haftası etkinliklerinin 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gecede sona ereceğini söyledi.

 

İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, “Beşkaza Meydanında şehitlerimizi ve 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için bir gece nöbet tutacağız. Takdir edersiniz ki 15 Temmuz etkinlikleri resmi bir program çerçevesinde gerçekleştirilecek ve anma programları ile etkinlikler Cumhurbaşkanımızın himayesinde gerçekleştirilecek. Farklı etkinlikler, dualar, hatimler, yürüyüşler vs. etkinlikler de bu programın içinde yer alacak. İhanet girişimine karşı kutlu direnişin birinci yılında millet olarak  yeniden “demokrasi nöbeti” için meydanlara ineceğiz.15 Temmuz akşamı saat 20.00 da Özgecan Anıtının orada toplanacak ve 20.30’da da Beşkaza Meydanına doğru Mehteran eşliğinde yürüyüş gerçekleştireceğiz. Beşkaza Meydanında değişik etkinlikler, slayt gösterileri, milli marşların söylenmesi ikramlar ile nöbetimizi tutacağız. Tüm halkımızı bu günümüze davet ediyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN