Dernek Başkanı Ay Fuarı Değerlendirdi

Bu yıl 27'cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay yaptığı açıklamada, “Fethiye olarak İstanbul EMITT Fuarındayız. Fethiye Belediye’sinin açtığı stant da Fethiye’yi tanıtmak için buradayız. Sadece bir amacımız var acaba bu sene Fethiye’mizi daha çok müşteri daha çok turist getirebilir miyiz? Çünkü bu güzel Fethiye’mizi ve bu güzel insanları artık bütün Türkiye’nin bilmesi gerekiyor ve bu sene fiyatlarında çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. Bütün İstanbul ve İzmir’deki kardeşlerimizi de bu fuara bekliyorum” dedi. 
Açıklamasını sürdüren Dernek Başkanı Ay, “3 gündür buradayız ve son dakika indirimlerinden de yararlansınlar. Geçen sene Türk halkımız çok fazla tatile çıkamadı. Tabi ki ekonomik koşullar çok büyük bir etken, faizlerin yüksek olması çok büyük bir etken. Ama bu sene Fethiye’de çok güzel fiyatlar ile karşılaşacaklar. Bekledikleri fiyatların çok altında güzel fiyatlar bulacaklar. İstenilen her türlü hizmet mevcut. Böyle bir güzelliğin herkesin görmesi gerekiyor. Tabi ki Fethiye’nin en önemli özelliklerinden birisi sadece deniz, kum, güneş değil. Yani denizi sadece yüzme olarak düşünmeyin. Dalmak için de o kadar güzel bir denizimiz var ki. Aynı zamanda Baba Dağı’mız var, Ölüdeniz’ imiz var, Çalış Plajı’mız var. Bu güzelliği tüm Türkiye’nin görmesi gerekiyor. Bu güzel Fethiye’ li insanları bütün Türkiye’nin tanıması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN