Dinçel, 'Hafta Sonu Düzcespor'u Yenmek İstiyoruz'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 27.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 25 Şubat Pazar günü evinde Sarıyer ile karşılaştı. Fethiyespor, 53.dakikada Murat Yılmaz’ın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen 61.dakikada Cuma’nın golüne engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu müsabaka ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacakları Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

“DÜZCESPOR MAÇI STRATEJİK AÇIDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ”
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Sarıyer maçını gerçekten kazanmak istediklerini fakat berabere kaldıklarını ifade etti. Ayrıca Dinçel, 2 Mart Pazar günü oynanacak Düzce Cam Düzcespor maçının stratejik açıdan çok önemli bir maç olduğunu söyledi. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada “Hafta sonu evimizde mutlak kazanmak istediğimiz maçı berabere bitirdik. Gerçekten kazanmak istemiştik. İlk yarı istediğimiz performansı sahada sergileyemedik fakat ikinci yarı oyun üstünlüğü bizdeydi, pozisyon üstünlüğü bizdeydi fakat berabere kaldık. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Düzce maçı hazırlıklarına da dün itibariyle başladık. Düzcespor ile Cumartesi günü oynayacağız. Stratejik açıdan çok önemli bir maç çünkü rakibimiz alt sıralardan kurtulup rahatlamak istiyor. Biz de kendimizi biraz daha yukarıya atmak istiyoruz. Ardından hemen Çarşamba günü Aksaray ile sahamızda, hafta sonu deplasmanda İskenderun maçı oynayacağız. Yani 8 günlük periyotta 3 resmi maçımız var. Biz öncelikle Düzce maçında istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Gerçekten takımımızda da belli bir ivme yakalandı. Kolay pes etmiyor, rakibe çok fazla pozisyon vermeden oynamaya çalışıyor amma futbol sonuç oyunu. Ne olursa olsun herkes kazanmayı bekliyor. Biz bu hafta da Düzce maçında yakalamış olduğumuz ivmeyi daha yukarı taşımaya çalışacağız, yakaladığımız performans çizgisini de arttırmak için elimizden geleni yapacağız. Hafta sonu itibariyle iki oyuncumuz cezalı, Nurettin ve Rıdvan yok. Ömer Mert uzun bir süre sakatlık yaşamıştı, tedavi sürecindeydi, İzmir’den döndü. Bu hafta itibariyle özel çalışıyor. En kısa zamanda aramıza dönecek” dedi.

“İNŞALLAH FUTBOLCULARIMIN MORAL MOTİVASYONLARI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKAR”
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Fethiyespor’un kazandıktan sonra futbolcularında performansın arttığını görünce moral ve motivasyonun arttığını söyledi. Yaptığı açıklamada “Kazandıktan sonra performansın arttığını görünce oyuncunun da moral ve motivasyonu artıyor. Özellikle taraftarla bütünleşme, taraftarın desteği, taraftarı memnuniyeti bizi daha çok mutlu ediyor. Çocuklarda arkasında 12.Adam desteğini gördükten sonra son haftalarda yakaladıkları çıkışı devam ettirdikleri için moral motivasyonları da iyi. Keyifleri yerinde. İnşallah bunu Düzce maçında da sergilerler ve moral motivasyonları en üst seviyeye çıkar” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN