Dinçel, 'Var olan kadronun performansını yükseltmeyi düşünüyoruz'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına bugün Fethiye Şehir Stadı'nda yaptığı antrenman ile başladı. 4 gün boyunca Fethiye'de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya'ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor’da yeni teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde ikinci devrenin hazırlıkları başladı. Bugün takımla bir araya gelen teknik direktör Dinçel, takımla tanışarak takımın başında ilk antrenmanını yaptı. 4 gün boyunca Fethiye’de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya’ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

“4 GÜN BURADAYIZ, SONRASINDA KAMP İÇİN ANTALYA’YA GİDECEĞİZ”
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kamp takvimi ile ilgili bilgileri paylaştı. Dinçel, “Öncelikle 2024 yılı Fethiye’mize, Fethiyespor’umuza ve ülkemize sağlık mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bugün ilk antrenmanımıza çıktık. Devre arasındayız, takımımız belki istediği seviyede değil ama iyi oyuncularından kurulu bir kadromuz var. Yaklaşık 12-13 günlük süreçte lig haftasına kadar birlikte çalışacağız ve İnegöl maçı haftasına gireceğiz. 4 gün buradayız, Cumartesi günü Antalya’ya gideceğiz. 8 günlük bir kamp süreci yaşayacağız. 8 günlük kamp içerisinde 2 hazırlık maçı yapacağız ve ligin ilk haftasını bay geçirmenin avantajını bu şekilde kullanmayı planlıyoruz” dedi.

“VAR OLAN KADRONUN PERFORMANSINI YÜKSELTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”
Dinçel, takımdan ayrılacak futbolcular ile takıma yapılacak takviyeler ile ilgili de konuştu. “İnegöl maçı için 12 gün sonra şehrimize geri döneceğiz. Bu süreçte oyuncuları yakından tanıyacağız. Ben resmi olarak 2 müsabaka izledim. Burada yaşayan teknik ekipteki arkadaşlarımız birkaç maç izledi. Mutlaka izlenimleri ve gözlemleri var. Şuanda bir gerçek var biz takımla iç içeyiz. Takviye eğer ihtiyaç olursa mutlaka yapacağız. Ama şöyle bir politikamız yok, takımımızdan birçok oyuncu ayrılsın, birçok takviye yapılsın diye bir planımız yok. Var olan kadronun performansını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Eksik gördüğümüz noktalara da takviye yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN