Dönefis'in 2. Şubesi Hizmete Açıldı

Fethiye'de geçtiğimiz sene faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin 2. şubesi açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışa Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı katıldı. Aynı zamanda açılışta bulunan sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz, kendiyle özdeşleşmiş hale gelen dansıyla ilgi odası oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Kendine has lezzetiyle Fethiye’nin sevilen lezzetleri arasında gösterilen Dönefis’in 2. şubesi Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 212’de hizmete açıldı. İşletmenin açılış etkinliğine katılan sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz, vatandaşların sevgisini topladı.

Kurdele kesim töreninde bulunan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı ise işletmenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 Dönefis'in 2. Şubesi Hizmete Açıldı
“2. şubemizi açtığımız için çok mutluyuz”

2012 senesinden bu yana da Fethiye’de gıda ve turizm sektöründe yer aldıklarını söyleyen İlyas Gökgöz, “Açılış için çok heyecanlıyım. Bu özel günde Yasin’de bizimle birlikte. Tüm dünya tarafından sevilen bir isim. Yaptığımız iş ile ilgili bize dönüşler çok güzel. Kaliteli hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni şubemiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN