DÜNYA EXTREM ENDURO ŞAMPİYONU YENİDEN FETHİYE'YE GELİYOR…

Dünya Extrem Enduro Şampiyonu Ünlü İngiliz Yarışçı Graham JARVİS 8 – 9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Fethiye'de Fethiye Motosiklet Kulübünün ev sahipliğinde yapılacak eğitim programınd şanslı 20 Türk Enduro Pilotuna eğitim verecek. Nisan ayında da yapılan eğitimde şanslı 20 Türk motosiklet kullanıcısına eğitim veren Graham Jarvis yeniden Enduro için çok uygun zemin ve şartları olan Fethiye bölgesinde Hard Enduro eğitimi vermek için yine Fethiye'yi seçti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Dünya Extrem Enduro Şampiyonu Ünlü İngiliz Yarışçı Graham JARVİS; 8 – 9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Fethiye’de Fethiye Motosiklet Kulübünün ev sahipliğinde yapılacak eğitim programınd;  şanslı 20 Türk Enduro Pilotuna eğitim verecek. Nisan ayında da yapılan eğitimde şanslı 20 Türk motosiklet kullanıcısına eğitim veren Graham Jarvis yeniden Enduro için çok uygun zemin ve şartları olan Fethiye bölgesinde Hard Enduro eğitimi vermek için yine Fethiye’yi seçti.

 

Fethiye Motosiklet Kulübü başkanı Ahmet Selim Yücel açıklamasında “Graham Jarvis yeniden Enduro için çok uygun zemin ve şartları olan Fethiye bölgesinde Hard Enduro eğitimi vermek için yine Fethiye’yi seçti. 1975 İngiltere doğumlu Motosiklet Pilotu, son zamanlarda Redbull un organizasyonlarını üstlendiği, Dünya Extrem Enduro Şampiyonalarında hem üst üste aldığı galibiyetler ve Dünya şampiyonluklarıyla adını Dünya Motosiklet Tarihine Altın harflerle yazdırmayı başardı. 10 yaşından itibaren Trial Motosiklet kullanmaya başlayan Jarvis, üstün yeteneğiyle öne çıkmış  ve İngiltere şampiyonalarına katılarak, kazanma serilerine başlamıştır. 2012 yılında Redbull tarafından Antalya Kemerde düzenlenen Redbull  Sea to Sky yarışına katılarak Türk izleyicisiyle tanıştı. Türkiye’de motosiklet kullananlarında beğeniyle izlediği Graham Jarvis, düzgün kişiliği, efendi tavırları ve sakin duruşuyla, ‘Silent Assasin - Sessiz Güç’ lakabını almıştır. 2012 yılından beri her yıl ülkemizde düzenlenen Redbull Sea to Sky yarışına katılarak birincilik kürsünde kendine yer bulan Graham Jarvis, Uluslar arası platformda da yıllardır başarılarına başarı katmaktadır. Halen Husqvarna Fabrika pilotu olan sürücü, yarışlardan artan zamanını motosiklet eğitimleri vererek geçirmektedir. Fethiye’de motor severlerle buluşacak olan Husqvarna pilotu, 20 şanslı Enduro sürücüsüne eğitim vererek Türkiye de motosiklet yarış camiasına ve bu sporun gelişmesine katkıda bulunmaya çalışacak. Bu anlamda yeni yetişen gençlerimiz başta olmak üzere, Fethiye Motosiklet kulübünün bu organizasyonu Motosiklet Sporu ve Camiası için büyük önem taşımaktadır” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN