Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

KAYMAKAM ŞAHİNER ESNAF ODASINI ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti.

EMİNE YALÇIN İLE EMRE SÖNMEZ EVLİLİĞE DOĞRU GİDEN İLK ADIMI ATTILAR…

Fethiye basınının sevilen muhabirlerinden Murat Yalçın’ın kız kardeşi Emine Yalçın; Fethiye’de esnaflık yapan Emre Sönmez ile muhteşem bir tören ile evliliğe doğru giden ilk adımı attılar.

AZERİ ŞAİR “FETHİYE YEŞİLLİKLER KRALİÇESİ”

Kardeş ülke Azerbaycan’dan davet üzerine Fethiye’ye gelen şair-yazar Nazile Gültaç; Keçi Kitabevinde Fethiyeli yazarlar, şairler ve edebiyatçılar ile bir araya geldi. Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı’nın (FETAV) organizesiyle Fethiye’ye gelen Azerbaycanlı şair-yazar Nazile Gültaç; Fethiye’ye 3.defa geldiğini söyledi. Fethiye’nin doğal güzelliklerini ve insanlarının misafirperverliğini çok beğendiğini söyleyen Azeri Sanatçı “Fethiye benim için Yeşillikler Kraliçesidir” dedi.

FAKÜLTE 24 KASIM’DA AÇILIYOR

Fethiye Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Fethiye İşletme Fakültesi A bloğu 24 Kasım Öğretmenler gününde hizmete açılıyor.

FAKÜLTE 24 KASIM’DA AÇILIYOR

SAKARYASPOR: 3 FETHİYESPOR: 1

TFF 2. Lig Beyaz Grup 11. hafta maçında evsahibi Sakaryaspor, Fethiyespor’u 3-1 mağlup etti.

FETHİYE BELEDİYESPOR ZİRVEYE GÖZ KOYDU

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor deplasmanda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 73-63 yenerek zirveye ortak oldu.

BAYRAKLARIMIZ YENİLENİYOR

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği örnek bir davranışa imza atarak ilçemizde işyerlerinde ve evlerinde asılı olan ve eskimiş durumdaki Türk Bayraklarımızı alarak yerine yenisini astılar.

KAYBOLAN KAYIK VE TEKNELER BU SERGİDE

Fethiye’de, Gemi Modelleri Sergisi açıldı. Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın yaptığı sergi açılışına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Deniz kültürümüzün içerisinde kaybolan kayık, tekne ve gemilerin yeniden kültürümüze kazandırılması amacıyla sanatçı Hakkı Yücel’in hazırladığı Gemi Modelleri Sergisi Fethiye Belediye Kültür Merkezi sergi salonunda açıldı. Birbirinden farklı 14 tane gemi modellerinin yer aldığı sergide Fethiye Piyadesi ve Fethiye Kayığı büyük ilgi gördü. Açılışa Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Eskici, IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Müdürü Bülent Telli ve vatandaşlar katıldı.

4. KEZ BÜYÜK İKRAMİYE VERDİLER

Fethiye’nin en şanslı Milli Piyango Bayisi Nilgün ve Nazmi Kocatepe; büyük ikramiye dağıtmaya devam ediyor. Milli Piyango Bayisi Nilgün ve Nazmi Kocatepe’den 9 Kasım 2017 çekilişinde bilet alan şanslı talihlinin 046115 no’lu çeyrek biletine 2.500 milyon TL. ikramiye çıktı. Ayrıca 10 kişiye de teselli ikramiyesi isabet etti…

KADIN ESNAFLAR BAŞKAN SAĞIR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Seydikemer’de kadın esnaflar, kendilerine verdikleri destekten dolayı Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

MARİNE TECH YAT VE TEKNE EKİPMANLARI SERGİSİ TÖRENLE AÇILDI

Marmaris Fuarcılık (MARFO) tarafından ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesinin destekleriyle düzenlenen Marine Tech Yat ve Tekne Ekipmanları sergisi 2. Karagözler mahallesi Kayıkhane Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle açıldı. 4 gün açık kalacak olan sergide; 50 farklı firma stant açtı.

FERİZCAN ‘’SEZON SONU BU TAKIM NEREDE OLACAĞINI HERKES GÖRECEK’’

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, teknik direktör Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasının ardından yönetim kurulu ile yeni bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ferizcan iddialı açıklamalarda bulunarak, ilk yarıya kadar ki 18 puana talip olduklarını söyledi.

FETHİYESPOR HÜSNÜ ÖZKARA İLE YOLLARI AYIRDI

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da Niğde Belediyespor maçının ardından toplanan yönetimi kurulu Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasına karar verdi.

KADIN MECLİSİ YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI…

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi yeni dönem toplantılarına başladı. Deniz Kader Şarlak başkanlığında Fetav’da bir toplantı düzenleyen Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi yönetimi ve üyeleri; 25 Kasım, 5 Aralık ve 8 Mart’ta yapılacak olan etkinlikleri görüştü…

ÖLÜDENİZ TURİZMCİLERİNDEN ŞÜKÜR YEMEĞİ

Ölüdeniz Mahallesindeki turizmciler sezon sonu olması nedeniyle bereket ve şükür yemeği düzenledi. Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinin geleneksel hale getirdiği bereket ve şükür yemeğine katılım yoğun oldu. Yöredeki turistlerinde katıldığı şükür ve bereket yemeğinde Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten ile yönetim kurulu üyeleri davetlilere kendi elleri ile bulgur pilavı üzerinde kavurma ikramlarında bulundular.