Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FETHİYELİ BOKSÖR SEZER OLPAK BELARUS’A GİDİYOR…

2009 Yılından itibaren Fethiye Gençlik ve Spor Kulübünde boks yapan Sezer Olpak; ilk profesyonel boksörümüz olarak Belarus’ta ringe çıkacak. Aynı zamanda boks antrenörü ve hakemi olan Sezer Olpak; 21.11.2017 tarihinde ilk profesyonel maçında ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümünde okuyan Sezer Olpak; günde çift antrenman yaptığını Allah izin verirse şampiyonluk kemerlerinden bir tanesini getirmek istediğini ve bunun içinde ilk adım olan Belaruslu rakibini yenerek güzel bir başlangıç yapmak istediğini, söyledi.

FETHİYE'DE 1. OFF-ROAD ŞENLİĞİ

Fethiye ilçesinde, 4 ilden 180 sporcunun katılımıyla 1. Off-Road Şenliği düzenlendi. Fethiye Off-Road Kulübü tarafından Esenköy Mahallesi’ndeki Akdeniz Off-Road Park’ta düzenlenen etkinliğe Muğla’nın yanı sıra Antalya, Denizli ve Konya’dan 80 araç katıldı.

SÜREKLİ VE İHTİYAÇ ODAKLI EĞİTİM

Fen ve Sosyal Bilimler Uygulamalı Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi en yoğun eğitim öğretim dönemini yaşıyor. Okul Müdürü Demirhan Yılmaz, okul aile birliği ve müdür yardımlarıyla birlikte okul öğrencilerinin eğitim dışında sosyal etkinliklerle gelişimlerine destek oluyor. Bir taraftan okul içerisinde düzenlenen eğitimler ve konferanslar ile öğrencilerin ufkunun genişlemesine katkı sağlanıyor.

90 YAŞINDA BOCCE OYUNCUSU

Fethiye’de düzenlenen Yetişkin Gençler Türkiye Bocce Şampiyonası’na katılan sporcular arasında en yaşlı unvanına 90 yaşındaki Fadime Dana sahip.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİNE YOĞUN KATILIM…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Beşkaza Meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene yoğun bir katılım oldu. kutlama törenine; Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Garnizon Komutanı Per. Yüzbaşı Sedat Karabay ile Fethiye protokolü üyeleri, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Siyasi Partilerin yöneticileri ve temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, resmi ve kamu kurumlarının yöneticileri, oda başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar…

“DÜNYA BARIŞ KOŞUSU” SPORCULARI FETHİYE’ YE GELDİLER

Uluslar arası dostluğu ve anlayışı teşvik etmeyi amaçlayan küresel bir bayrak yarışı olan Sri Chinmoy Oneness-Home Peace Run / Dünya Barış Koşusu; bu yıl Isparta’dan başlayıp, Dalyan’da sona erecek. Etkinliğe katılan koşucular dünya çapında 100 ün üzerinde ülkede seyahat ederken elden ele geçirdikleri yanan bir meşale ile sembolleşiyorlar.

KULLUKÇU GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı olağan kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü yoğun katılım ile gerçekleşti. CHP Fethiye İlçe Olağan Kongresinde 3 başkan adayı yarıştı. Ayrı ayrı 3 adet blok liste ile gerçekleşen ilçe başkanlığı seçiminde kazanan taraf mevcut başkan Avukat Ali Özgür Kullukçu ve yönetim kurulu listesi oldu.

ANADOLU BASINI TEK SES OLDU

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun organizasyonuyla yerel basının sorunlarının çözümü amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben yazılan mektup, bini aşkın yerel gazete, radyo, televizyon ve internet sitesinde haber oldu.

OKUL SERVİSLERİ DENETLENİYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Muğla il genelinde, şehrin muhalif yerlerinde ve okul önlerinde okul servis araçlarına yönelik denetimlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

GEMİ ACENTE EĞİTİMİ SONA ERDİ

IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi bünyesinde her yıl düzenlenmekte olan Gemi Acenteliği Yetkili Personel Eğitimi 16 Ekim 2017 Pazartesi günü başladı ve 21 Ekim Cumartesi yapılan sınavla sonlandırıldı.

NURSEL ÖZDEMİR ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTELİLERLE BİRARAYA GELDİ

Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurum öğrencileri Muğla Sıtkı Koçman Üniversite öğrencileri tarafından yürütülen “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında bir araya geldi.

ALTI NOKTA BAŞKAN GÜRÜN’Ü DE UNUTMADI

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Esengül Civelek’e ziyaretinden sonra Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e de nezaket ziyaretinde bulundular.

ALTI NOKTA’DAN VALİ CİVELEK’E ZİYARET

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Esengül Civele’e İlimize atanmış olması nedeni ile nezaket ziyaretinde bulundular.

“KAYAKÖY PROJESİ” BİLKENT ÜNİVERSİTESİNDE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ALDI

18 Ekim 2017 tarihinde Bilkent Üniversitesi’nde düzenlenen tören ile “Kayaköy Mübadelenin Gölgesinde Dostluk ve Barış Köyü Projesi” Bilkent Üniversitesi Tarih Bölümü tarafından birincilik ödülüne layık görüldü.

AZDA SÜPERMARKET İSTANBUL DA 2. YILINI KUTLADI…

2015 yılında İstanbul’da yaptığı market satın almaları ile adından sıkça söz ettiren Azda Süpermarket 2.yılını yapmış olduğu kampanyalar ve şirket içi etkinlikler ile kutladı. Nebioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nebioğlu; Azda Market İstanbul’a açılışının 2. yılını kurum içi etkinliklerle kutladı.

YEREL BASIN DESTEK BEKLİYOR

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonun organizasyonuyla onbinlerce medya çalışanı adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben ortak mektup hazırlandı. Medya sektöründe çözüm bekleyen acil sorunlara yer verilen mektupta, "Bugün, Türkiye genelindeki binlerce yerel gazete, televizyon, radyo ve internet sitesi ortak bir mektupla size sesleniyor, desteğinizi bekliyor." denildi.