Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

TGK'DAN ULUSLARARASI ATAK

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) ile Çin Gazeteciler Birliği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

AK PARTİ’DEN YENİ MÜFTÜYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ile beraberinde yönetim kurulu üyeleri Fethiye Müftülüğüne yeni atanan Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman'ı ziyaret etti…

SARIHAN “41 MAHALLEYE SAHİP FETHİYE'MİZ İL DÜZEYİNDE BİR İLÇEDİR”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ile beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kollarıyla birlikte; Fethiye'ye yeni atanan Kaymakam Muzaffer Şahiner’i makamından ziyaret etti.

ALTI NOKTA 15 EKİM DÜNYA BEYAZ BASTON GÜNÜNÜ KUTLADI…

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi 15 Ekim Dünya Beyaz Baston gününü kahvaltı etkinliği ile kutladı. Kafe Altı Nokta’da kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi yönetimi ve üyeleri güzel ve keyifli bir gün geçirdiler…

Hava Oyunları Festivali renkli görüntüler ile başladı.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan 45 ülkeden 610 paraşüt pilotunun katıldığı 18’nci Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’ın zirvesinde düzenlenen törenle başladı.

YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİLER.

Alan el ile veren eli bir araya getirmeye devam eden Fethiye Evi Gönüllüleri, Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören Ertuğrul Yaldız’a özel pusetli aracını alarak teslim ettiler. ‘Gönül engel tanımaz’ sloganıyla 14 yıldır hizmet veren Fethiye Evi Gönülleri sadece engellilere değil, eğitime de desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

GAZİANTEP’E HAYRAN KALDILAR

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 13. Başkanlar Kurulu Toplantısı, Gaziantep Basın Cemiyeti’nin ev sahipliğinde ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in desteğiyle Gaziantep’te yapıldı. KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Sayın Fikri Ataoğlu’nun Onur konuğu olarak katıldığı TGK 13. Başkanlar Kurulu’na katılmak üzere Gaziantep’e gelen gazeteciler kentin tarihi ve kültürel mekanlarına hayran kaldılar.

AMATÖR SPORCULAR HAFTASI FETHİYE'DE BİSİKLET TURU İLE SONA ERDİ

Tüm Türkiye genelinde 10-16 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Sporcular Haftası Fethiye'de de hafta boyunca değişik etkinliklerle kutlandı.

4 BİN ÖĞRENCİYE ÇEVRE EĞİTİMİ

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Fethiye’de bulunan 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin tamamına çevre eğitimi verecek. 33 okul, 180 şube, yaklaşık 4 bin öğrenciye verilecek eğitimlerde, çevre bilincinin gelişmesi, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi adına küçük yaşlarda eğitim verilmesi hedefleniyor.

İNGİLİZ ACENTE TEMSİLCİLERİ ÖLÜDENİZ’DE

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünün organizasyonu ve YDA Dalaman Havalimanı İşbirliği ile bölgemize gelen İngiliz Acentelerin temsilcileri Ölüdeniz’de yamaç paraşütü organizasyonu ile unutulmaz bir deneyim yaşadılar. YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç: “Kaynak pazarımız İngiltere’de acenteler bazında Networks oluşturma ve rezervasyonlara ivme kazandırmak amacıyla bölge tanıtımı için çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.”

TGK BAŞKANLAR KURULU GAZIANTEP'TE TOPLANDI

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 13. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 13-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirildi. Toplantıya Fethiye Gazeteciler Derneği yönetiminden Başkan H.Seda Köktener, Başkan Yardımcısı Mesut Bölük, Sekreter Sıdıka Kölemen katıldı.

YUNUS NADİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ÇEVRE FARKINDALIĞI KAZANIYOR…

Yunus Nadi İlkokulu 2-E sınıfı öğrencileri 10 Ekim 2017 tarihinde Çiftlik Mahallesinde faaliyet gösteren “Kahrıman Tecer Kaydem Plastik” geri dönüşüm firmasını ziyaret ettiler. Sınıf öğretmenleri Süral Büber eşliğinde firmayı gezen öğrenciler, Çevre Mühendisi Özgür Çağrıtekin tarafından verilen geri dönüşüm ile ilgili bilgileri dikkatle dinlediler.

"YAPTIKLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Fethiye Belediyesi İşletme Fakültesi’nin A bloğunu tamamladı; Başkan Saatcı, “Her şeyi devletten alan belediyeler varken, yaptıklarımızla gurur duyuyoruz”

18. FETHİYE ÖLÜDENİZ HAVA OYUNLARI NEFESLERİ KESECEK

İsmini ilk Türk Hava Şehidi'nden alan ilçemizde Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen 18. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları'nın hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. 17-22 Ekim tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları’na 20 ülkeden 500 paraşüt pilotu katılım sağlayacak.

TÜRK POLİSİ’NDEN KAÇAKÇILARA OPERASYON

Fethiye KOM Grup Amirliğince alınan bir bilginin değerlendirilmesi neticesinde H. İ. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada toplam 105 şişe 1 litrelik gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi. Emniyetten yapılan açıklamaya göre operasyon sonrası şahsa 5607 SKM den işlem yapıldığı bildirildi.