Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ GURURLA KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü Fethiye’de de düzenlenen törenle kutlandı. Törende konuşan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin, ‘Ne şekilde olursa olsun, kutsal vatan topraklarını hedef alacak güçler, kahraman ordumuzun vatan sever Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının azmi ve kararlılığı karşısında yok olmaya mahkumdur’ dedi. Törene Fethiye’nin yeni kaymakamı Muzaffer Şahiner de katıldı.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ SEYDİKEMER’DE DE KUTLANDI

Tören 19 Eylül günü Seydikemer Cumhuriyet meydanı önünde Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye muharip şehit ve gazi aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği’nin çelenklerini Atatürk anıtı önüne koyması ile başladı.

REKREASYON ALANI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan bölgenin en büyük parkı olacak rekreasyon alanı çalışmaları devam ediyor. Alanda yer alan ağaçlar proje kapsamında korunmaya alınırken, alanda çalışmalar hızla sürüyor. Bunun yanı sıra 3. Etap Sahil Bandı’na 36 adet palmiye ağacı dikimi de yapılıyor.

NİF – ÇENGER ARASINA YENİ YOL!

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekibi tarafından Nif ile Çenger arasında yer alan köy yolları asfaltlandı. Asfalt dökümü öncesinde köy yolunda yol genişletme çalışması da yapılırken, ağaçların kesilmediği görüldü. Fen İşleri Müdürü Başaran, “Doğaya zarar vermeden yolu hem genişletip hem de asfaltımızı döktük. Üzümlü yoluna alternatif olarak vatandaşlarımız bu yolu da artık kullanabilirler. Bölge sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

POLİS’TEN KAÇAN MOTOR OTOMOBİLE ÇARPTI

Dün öğleden sonra Ovacık köprüsü kavşağında Trafik Polisinden kaçan bir Motor; kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile önden çarptı. Ehliyetsiz olduğu tahmin edilen motor sürücüsü otomobile çarptıktan sonra elinde kaskı ile birlikte yaya olarak kaçtı. Dün Saat 16.00 sularında meydana gelen olayı vatandaşlar ve esnaflar büyük bir heyecanla izlediler…

Kaymakam Çalık, “Başkanımızla dostluğumuz devam edecek”

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, veda ziyaretleri kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti.

ZİL ÇALIYOR...

Fethiye'de yaz tatilinin ardından yaklaşık 29 bin öğrenci, yeni eğitim-öğretim yılına 18 Eylül’de (bugün) çalacak ilk ders ziliyle başlayacak. Yeni eğitim-öğretim maratonu, 8 Haziran 2018 Cuma günü sona erecek.

TURMEPA SAHİLLERDE KIYI TEMİZLİĞİ YAPTI…

Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Fethiye Şubesi üyeleri, Uluslararası Kıyı Temizleme Günü nedeniyle sosyal farkındalık yaratmak amacıyla kıyı temizliği yaptı. Deniz Temiz Derneği (TURMEPA), Uluslararası Kıyı Temizleme Günü etkinlikleri kapsamında, Kızılada çevresinde kıyı temizliği yaptı.Fethiye Deniz Ticaret Odası ve Orka Hotel’in de destek verdiği temizlik çalışmasında çevre gönüllüleri, sahilde atık topladı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR HÜSNÜ ÖZKARA

Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar ile Fethiyespor arasında anlaşma sağlanamamasından sonra teknik direktör arayışına giren yönetim dün tecrübeli teknik direktör Hüsnü Özkara ile anlaşmaya vardı.

KAYMAKAM ÇALIK “FETHİYE UNUTULACAK BİR YER DEĞİL”

Balıkesir’in Erdek ilçesine Kaymakam olarak tayini çıkan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’a veda yemeği düzenlendi. Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyesi Menteşe Mahallesi muhtarı Ramazan Küçük ile mütevelli heyeti üyesi Fethiye Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Burhanettin Tuna tarafından verilen öğle yemeği samimi sohbet havası içersinde gerçekleşti…

KAYMAKAM ÇALIK’ TAN GAZİLERE VEDA ZİYARETİ…

Balıkesir’in Erdek ilçesine Kaymakam olarak tayini çıkan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık çeşitli kurumlara veda ziyaretleri gerçekleştirmekte. Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneğine veda ziyaretinde bulunan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık; Hac ibadetinden yeni dönen Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği yönetim kurulu üyesi Kıbrıs Gazisi Durmuş Ali Dağdelen’i evinde ziyaret etti. Ziyarete; Menteşe Mahallesi muhtarı Ramazan Küçük, Kesikkapı mahallesi muhtarı Musa Karaca, Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli ve bazı resmi kurumların yöneticileri katıldılar…

KAYMAKAM ÇALIK’TAN MUHTARLARA VEDA ZİYARETİ…

Balıkesir’in Erdek ilçesine Kaymakam olarak tayini çıkan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık Fethiye Muhtarlar derneğini ziyaret ederek; muhtarlara veda etti.

KAYMAKAM ÇALIK VEDA TURUNDA

Yaz kararnamesi ile Balıkesir'in Erdek ilçesine atanan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık veda ziyaretlerine başladı.

FEYYAZ UÇAR'LA ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar ile Fethiyespor arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

SEYDİKEMER KAYMAKAMI GÖREVİNE BAŞLADI

Seydikemer Kaymakamlığına atanan Haktan Gökçekuyu, görevine başladı

NİKAH VE KONFERANS SALONU 2018’DE

Fethiye Belediyesi, bölgemizin büyük ihtiyacı olan nikah ve konferans salonunu ilçeye kazandırıyor. Eşsiz Fethiye manzarasının olduğu Debboy Mevkii’ne yapılacak nikah salonun, proje aşaması tamamlanırken, 2018 yılında yapımına başlanması bekleniyor.