Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

GÖKBEN’DE ORMAN YANGINI

Muğla’nın Fethiye İlçesinde çıkan orman yangında 2 hektarlık orman alanı zarar gördü.

BAŞKAN SAATCI, "KİMSENİN HAKKI YOK!"

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Zabıta Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiği ziyarette gürültü kirliliğine dikkat çekti. Zabıta Müdürlüğü'nün bu konuda fedakarlıkla çalıştığını belirten Saatcı, "Allah vergisi bu güzel şehirde yaşayan herkesi başkasının özeline girmeden, başkasının sınırına tecavüz etmeden, müziğin sesini kendisinin duyacağı kadar açarak ya da düğün derneklerde insanın yanındaki masayla konuşabileceği bir şekilde ses dozajını ayarlayarak eğlenmelerini istirham ediyorum" diye konuştu. Başkan Saatcı ayrıca böyle bir özgürlüğün dünyanın hiçbir yerinde olmadığını kaydetti.

GAZETECİ YARGI SÜRECİNİ BAŞLATTI

MuğlaTürk İmtiyaz Sahibi Serap Ülkü Özdemir ile ilgili News Time isimli dergide yer alan "FETÖ'cüleri aklamaya yönelik paylaşımlarda bulunduğu iddiaları", Özdemir tarafından yargıya taşındı.

2017-2018 ADLİ YILI AÇILDI

Fethiye Adliyesi ve Fethiye Baro Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen program Adalet Sarayı bahçesinde gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören geçmiş Kurban Bayramı kutlamasıyla devam etti. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesince hazırlanan yaz kararnamesiyle Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Kurtca Eker, Fethiye Adliyesi Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Avukatlar ile Fethiye Adliyesi personeli ile tek tek bayramlaştı.

DERİ SAYISINDA DÜŞÜŞ

Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi, Kurban Bayramı'nda 21 bin 153 adet kurban derisi topladı. Geçen yıl 22 bin 62 adet Kurban derisi toplanırken, bu yıl toplanan deri sayısında düşüş yaşandı.

ÇÖP ARABALARINDAN MESAJ VAR!

Fethiye Belediyesi’nin çöp kamyonları sadece çöp toplamayacak, vatandaşlara çevre bilincini aşılamak için mesaj da verecek. Araçların üzerine yapılan reklam çalışmalarında, ‘Tatil sizin çevre hepimizin. Oturduğun yeri pak et, kazandığın lokmayı hak et’ gibi sözler yer aldı.

FUTBOLCULAR VE YÖNETİM BAYRAMLAŞTI

Fethiyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı. Fethiyespor Tesisleri'nde gerçekleşen bayramlaşma programının ardından kurban kesildi.

BAYRAMDA 50 BİN ZİYARETÇİ

Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu'nda 10 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunluk yaşandı. Bayram tatilinin ilk 9 gününde 50 bin kişi ziyaret etti.

FETHİYE BELEDİYESİ'NDEN 18 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını 3. Etap Sahil Bandı’nın devamıyla, Kuş Cenneti arasında alana yapıyor. 68 bin m² alanda yapılacak olan rekreasyon alanında çalışmalar başladı. 2018 yılı sonunda bitmesi beklenen dev proje yaklaşık 18 milyon TL’ye mal olacak.

HUZUR EVİNDEN KAYMAKAM ÇALIK'A DUYGU DOLU MESAJLAR…

Fethiye Belediyesi Huzurevinde üç kuşak bir arada bayramlaştı. Erdek Kaymakamı olarak tayini çıkan Ekrem Çalık'a huzurevi sakinlerinin yazdığı mesajlardan dolayı duygu dolu anlar yaşattı…

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER UNUTULMADI…

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile Fethiye protokol üyeleri resmi bayramlaşma töreninden sonra Fethiye Şehit aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek Şehit yakınları ve Gazilerin Bayramlarını kutladılar.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ SONRASI HELALLİK İSTEDİ

Her dini bayramlarda olduğu gibi Fethiye protokolü bu bayramda; Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği törende bayramlaşma etkinliğini gerçekleştirdi. Bu sefer de; Kaymakamlık tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katılımın az olması dikkat çekti…

ÖLÜDENİZ'DE DEV TÜRK BAYRAĞI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıl dönümün nedeniyle Muğla’nın Fethiye İlçesinde yerli ve yabancı turistler plajda giydikleri beyaz ve kırmız tişörtler ile Türk bayrağı oluşturdular.

30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye’de 30 Ağustos Zafer Bayramının 95’inci yıl dönümü kutlamaları Beşkaza Meydanı’nda yer alan Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başladı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ ALINDI…

Muğla Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada “Marmaris, Bodrum, Fethiye, Ortaca, Dalaman ve Datça gibi önemli turizm merkezlerinin bulunduğu Muğla’da, Kurban Bayramı tatilinin huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için Valiliğimizce çeşitli tedbirler alındı.