Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

GERÇEĞİNİ ARATMAYAN TATBİKAT

Fethiye Devlet Hastanesi’nde yapılan, olası bir patlama ya da deprem sonrası hastanede yapılması gerekenler ve yaralılara müdahaleyi içeren tatbikat gerçeğini aratmadı.

TAKLİT ÜRÜN BASKININDA ESNAF ÇILDIRDI

Taklit ürün satışı yapılan işyerlerine yönelik kolluk kuvvetleri tarafından yapılan baskında turistlerin şaşkın bakışları arasında 4 kişi, kolluk kuvvetlerine mukavemetten göz altına alındı.

KAYMAKAM ÇALIK ERDEK'E ATANDI

Vali Yardımcısı,Kaymakam ve Emniyet Müdürleri Kararnamesi İçişleri Bakanlığının 2017/345 nolu Karar Sayısı ile yayınlandı. Bu karara göre 2012 yılında buyana Fethiye'de görev yapmakta olan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık Erdek'e atandı. Yerine ise Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner atandı.

KAYMAKAM ÇALIK GİRMELER MAĞARASINI İNCELEDİ

Seydikemer'de bulunan Girmeler Mağarasında Kaymakam Ekrem Çalık'a bilgi aktaran Mustafa Kemal Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Çilem Uygun, "Buraya koruma amaçlı çektiğimiz teller yıkılmış. Fethiye Müzesi tedbir almaya çalışıyor" dedi.

BELEDİYESPOR LİG ÖNCESİ PARKEYE İNDİ.

TBF 2. Ligine yükselen Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeni gelen transferlerle beraber gerçekleşen antrenmanda takımın hırsı ve mücadelesi dikkatlerden kaçmadı.

VATANDAŞ YOL İÇİN ARAZİSİNDEKİ AĞAÇLARI KESTİ

Kırsaldaki yol seferberliğini aralıksız sürdüren Seydikemer Belediyesi, Yaka Mahallesinde de asfalt hazırlık çalışmalarına aralıksız sürdürüyor

KOOPERATİF BORÇLARINA YAPILANDIRMA...

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı İsmail Başoğlu, kooperatif borçlarına yapılandırma getirildiğini belirterek, kooperatife borcu bulunanların 30 Eylül tarihine kadar başvurarak yapılandırmadan yararlanmalarını istedi. Başoğlu, kooperatif olarak 1 milyon TL'lik yapılandırmanın beklendiğini ifade etti.

GİZEMLİ MISIR MÜHRÜ BULUNDU

Seydikemer İlçesi’ndeki Letoon Antik Kenti’nde devam eden kazılarda, Antik Mısır uygarlığına ait, yaklaşık 2 bin 600 yıllık gizemli Mısır mührü bulundu.

10 GÜNLÜK TATİL ODALARI DOLDURDU

Geçtiğimiz hafta Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkması için açıklamada bulunan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-Der) yönetim kurulu başkanı Mete Ay; basın mensuplarına açıklamada bulunarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ile Ak parti hükümetine çok teşekkür etti…

LETO TAPINAĞI YENİDEN AYAKLANDIRILACAK

Seydikemer’in Kumluova Mahallesi’nde bulunan Letoon antik kentinde Artemis ve Apollo’nun annesi Leto’ya adanmış olan en büyük tapınak, yeniden ayağa kalkmak için sponsor desteği bekliyor.

‘BAŞKAN SAATCI MUĞLA’NIN SEVİLEN İSMİDİR!’

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu ve Asbaşkan Süleyman Akbulut ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.

KAYIT İÇİN GELEN ÖĞRENCİLER ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR…

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesini kazanan öğrenciler kayıt yaptırmak için geldikleri Fethiye’de çiçekler ile karşılandı. Fethiye otogarında düzenlenen karşılama töreninde Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur, Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesini kazanan öğrencileri ve velileri çiçeklerle karşıladı.

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı 2.Lig'de...

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2 lig için yapmış olduğu kura çekiminde Fethiye Belediyespor Basketbol takımı, B grubunda yer aldı. 25 takımdan oluşan Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde A grubunda 13, B grubunda 12 takım mücadele edecek. Fethiye Belediyespor, ilk karşılaşmasını, 1 Kasım'da Manisa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacak.

Kelebekler Vadisi'ne inen patika yol kapatılamıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi’ne yürüyerek inmek için kullanılan patika yol, İlçe Kaymakamlığının kararına rağmen kapatılamıyor.

LÖSEV'İN "İYİLİKLER TIRI" FETHİYE’DE

LÖSEV İyilikler tırı, Muğla’nın Fethiye ilçesine gelerek lösemili ve kanserli ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.