Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Seydikemer’de kaçak kazı yapan 4 kişi yakalandı

Seydikemer’de kaçak kazı yapan dört şüpheli, Eşen Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Ölüdeniz’de Kötü Kokunun Önüne Geçildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri, Fethiye İlçesi Patlangıç Mahallesi Ölüdeniz yolu üzerinde bulunan kanalizasyon hattından kötü koku yayılması nedeniyle mevcut hattı iptal ederek yerine yeni kanalizasyon hattı yaptı. Yapılan yeni hatla birlikte bölgedeki kötü koku ortadan kalkarken vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Vali Çiçek “Kamunun Performansını Arttıracağız”

Muğla Valisi Amir Çiçek Kamu kurum ve kuruluş incelemelerine İl Müftülüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ile devam etti.

Yeni Emniyet Müdüründen Muhtarlara Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Fethiye Emniyet Müdürü Mehmet Yapılıal; Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Torunoğulları Toplantıyı Değerlendirdi

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı ve TÜROFED Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Torunoğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘komşunu al da gel’ kampanyasını doğru bulduğunu ancak toplantının turizm sektörü rahatlatacak açıklamalardan eksik kaldığını söyledi.

BİK Seçimlerinde Adalet Yerini Buldu

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nda yer alacak Anadolu gazete sahiplerinden 3 temsilci seçimine ilişkin yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı. Bu kararla adalet yerini buldu ve seçimin Ankara’da yapılmasının önündeki engel, Ankara Bölge İdare Mahkemesi 12. İdare Dava Dairesi 'nin kararıyla kalktı. Seçim, 11 Şubat Cumartesi günü Ankara’da yapılacak.

Ekrem Çalık Başkan Otgöz’ü Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ekrem Çalık Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti.

Vektörle Mücadelede Yaz Hazırlıkları Sürüyor

En önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan sivrisinekle mücadele çalışmaları, Fethiye-Seydikemer bölgesinde kış aylarında da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülüyor.

Milas ve Dalaman’da kaçak kazıcılara suçüstü

Milas ve Dalaman Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kaçak kazı yapan Milasta 5, Dalaman’da ise 6 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlılar Lastik İzinden Yakalandılar

Yerkesik’te bir ahırdan 55 küçükbaş hayvan çalan hırsızlar, araçlarının lastik izini takip eden jandarma ekiplerince yakalandı.

“En Başta Fethiye’nin İsminin Lanse Edilmesi Gerekirdi”

T.C. Kültür ve Turizm bakanlığı tarafından hazırlanan “Turkuaz” temalı tanıtım filminde; büyük çoğunluğu Fethiye’nin doğal güzellikleri gösterildiği halde Fethiye’nin isminin geçmemesinden dolayı Fethiyeli turizmciler açıklamada bulundu.

“Ne Kadar İyi Tanındığını Görmüş Olduk”

Fethiye Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan, Meclis Başkanı Murat Öner ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı EMİTT Turizm Fuarı’ndaki oluşturduğu stant için teşekkür ziyaretinde bulundular.

57 bin 730 ağaç kesilmekten kurtuldu.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılında 5.468 ton ambalaj atığı toplayarak, 57 bin 730 ağacın kesilmesini önlediler.

Fethiye Basketbol Kulübü Başarılarını Kutladı

Fethiye Basketbol takımı konuk ettiği Bodrum Kartalları'nı 104-44 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, grubunda oynadığı son maçı da kazandı.

Başoğlu Güven Tazeledi

Fethiye’de tam 28 yıldan bu yana Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanlığını sürdüren İsmail Başoğlu 7. kez yine başkan seçilirken, güven tazeledi.

Mermerciler OSB’nin adını koydu

Fethiye Seydikemer Maden Mermer Organize Sanayi Bölgesi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda bir araya gelen Oda üyesi mermerciler Mermer İhtisas Organize Sanayinin kurulması fikri üzerinde görüş alış verişinde bulundular.