Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Göcek’te kayalıklardan düşen kişi hayatını kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde köpeği ile birlikte yürüyüşe çıkan 32 yaşındaki B.D yaklaşık 100 metre yükseklikten kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Gönüllü kahramanlar durmadan eğitimlere devam ediyorlar

Dünya’da ve Türkiye'de yaşanan doğal afetlerin ardından bir çok duyarlı vatandaş gönüllü olarak arama kurtarma eğitimleri alırken, özellikle acil durumlarda akreditasyon sahibi ekiplerin sayısı gün geçtikçe daha da artıyor. SAR (Search And Rescue) Acil arama kurtarma ekibi Muğla il ekibi, AFAD koordinasyonunda Marmaris eğitim alanında 35 gönüllüye 48 saat sürecek kentsel arama kurtarma eğitiminin ilk gününe başladı.

Böbrek Vakfı ile işbirliği protokolü

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Böbrek Vakfı arasında ‘Aşırı Tuz ve Şeker Tüketiminin Zararları ile Sağlıklı Bir Yaşam İçin Beslenme ve Hayat Tazı Önerileri’ eğitim projesinin protokolü imzalandı.

Avrupa Gençlik Şampiyonasına Büyükşehir sporcuları katılacak

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında ok atan Muğla Belediye sporcuları büyük başarı elde etti. Büyükşehir okçularından Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu.

En fazla destek almaya hak kazanan üniversiteler arasında MSKÜ ikinci oldu

Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden (MSKÜ) 5 proje destek görmeye hak kazandı. MSKÜ böylece ARDEB tarafından en fazla destek almaya hak kazanan ikinci üniversite oldu.

Rally heyecanı Bodrum'da başladı

Türkiye'nin ödüllü tek rallisi Rally Bodrum başladı.

Aras Muhtarları tek çatı altında buluşturdu

Muğla’da iki ayrı çatı altında faaliyet gösteren Muhtarlar Federasyonu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Aras’ın girişimleri ile tek çatı altında toplanma kararı aldı.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu : 2 Tutuklama

Muğla'nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 2 şüpheli yapılan operasyonla yakalanırken, emniyetteki işlemlerinin adından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marmaris'te Bir Kadını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 35 yaşındaki İlknur Çetin, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından bıçaklanarak hayatını kaybederken, ayağı kırık ve alçıdayken olayı gerçekleştiren ve polis ekipleri tarafından kaçtığı motor ile yakalanıp gözaltına alınan A.İ.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muğla’da Hac Semineri Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şubesi tarafından Menteşe ve Ula ilçelerinden kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için Hac semineri düzenlendi.

Seydikemer'de Tır Yangını

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde seyir halindeyken alev alan tır cayır cayır yandı.

Dalaman’da Yeni Dönem Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Dalaman Kaymakamlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası mazbatalarını alan mahalle muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Tezcan, İşçilerle Buluştu

Belediye Başkanı Evren Tezcan Ortaca Belediyesi Kademesi’ni ziyaret ederek çalışanlar ile bir araya geldi.

Fethiye’de Hacı Adayları Bilgilendirildi

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından 2024 hac sezonu öncesi hacı adaylarına yönelik kapsamlı eğitim ve bilgilendirme seminerleri düzenlendi.

Kaymakam Yakuta, Rafting Eğitim Kampı’nda Kanocularla Buluştu

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Rafting Temel Eğitim ve Gelişim Kampı’nı ziyaret ederek kamp dâhilinde gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Muğlalı Sanatçı Demirtaş’ın ‘Kara Kışa Girmeden’ Klibi Yayınlandı

Muğlalı yerel sanatçı Hamdi Demirtaş’ın “Kara kışa girmeden” isimli klibini sevenleriyle paylaştı. Sanatçı Demirtaş’ın yeni klibi beğeni topladı.

Toplam 18505 haber.